`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport Snack Outdoor Bar 20 Units

  • Nutrisport Snack Outdoor Bar 20 Units
  • Nutrisport Snack Outdoor Bar 20 Units

Nutrisport Snack Outdoor Bar 20 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport Snack Outdoor Bar 20 Units

Beriget med en kombination af kulhydrater hurtige og langsomme absorption, denne energi bar er ideel til at genopbygge den energi, der forbruges under træning, så de kan opretholde maksimal intensitet i hele sessionen. Takket være afbalanceret forhold mellem simple og komplekse sukkerarter, undgår eventuelle toppe af blodsukker derefter ansvarlig for den frygtede "rebound-effekt", på hvilket tidspunkt energirådigheden styrtdykker ved at mediere aktiviteten af ​​insulin. Dens ingredienser energiske karakter fremhæver også Medium Chain Triglycerider (kendt som MCT, Medium Chain triglycerider). MCT hurtigt metabolizing fedtstoffer, som er let ligestillet og umiddelbart give et bidrag kalorier. Denne type fedt absorberes ikke i fedtvæv og er meget gavnligt for udholdenhedsatleter, som er karakteriseret ved fysisk slid, der bringer intensiteten af ​​din træning og / eller konkurrencer. Den har afsluttet energiindtagelse med en kombination af magnesium (170 mg pr bar) og kalium (230 mg per bar) særlig egnet til at forhindre forekomsten af ​​kramper i sportsgrene som triathlon, hvor sved og muskelsvind resulterer i tab af disse mineraler så nødvendige til fysisk præstation. Endelig fremhæve proteinindhold, så nødvendige for at bevare muskelmasse og forhindre katabolisme under ......

Find Nutrisport Snack Outdoor Bar 20 Units på lager og til den absolut bedste pris. Besøg traininn, din online butik, med fitness udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Nutrisport Snack Outdoor Bar 20 Units her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Nutrisport Snack Outdoor Bar 20 Units

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk