`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Powerbar

Powerbar Energize 55g Berry 25 Units

  • Powerbar Energize 55g Berry 25 Units
  • Powerbar Energize 55g Berry 25 Units

Powerbar Energize 55g Berry 25 Units

Produktbeskrivelse Powerbar Energize 55g Berry 25 Units

60g til bar

Før idrætsbegivenheder eller konkurrence påbegyndes, skal sportsfolk være fuldt energibesparende og hydreret. Når begge disse behov er opfyldt, er musklerne klar til at arbejde. Ca. en time før motion udbrændes en POWERBAR® PERFORMANCE-bar, der indeholder den POWERBAR® C2 MAX-optimerede kulhydratblanding, formuleret med samme forhold af carb-kilder, der viser, at udholdenhedspræstationen øges med i gennemsnit 8% i 8 træne atleter sammenlignet med glucose alene *. Stængerne er også en effektiv løsning på de dage, hvor træningen starter meget tidligt om morgenen, og at spise et træningsmåltid er bare ikke realistisk.

POWERBAR C2 MAX dual source energy mix.

Mere vedvarende energi til muskler.

Den oprindelige energi bar.

Lav i fedt, pakning 41? 45g kulhydrater og 8? 10g protein med 230? 250 kalorier pr. Bar.

Ingen kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler

Hvis Bikeinn ikke har adgang til en bestemt smag af PowerBar, vil den ændre den til en anden smag af det samme produkt


Ved du hvilke egenskaber der gør Powerbar Energize 55g Berry 25 Units til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Powerbar Energize 55g Berry 25 Units, har vi det på lager i vores online traininn butik. På grund af vores store udvalg i Suplementación deportiva afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de fitness, du er på udkig efter. Køb hos traininn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Powerbar Energize 55g Berry 25 Units

Format
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk