`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Powerbar

Powerbar Isomax 1.2kg

  • Powerbar Isomax 1.2kg
  • Powerbar Isomax 1.2kg

Powerbar Isomax 1.2kg

Produktbeskrivelse Powerbar Isomax 1.2kg

PowerBar:

Isomax er den første sportsdrink på markedet for at give kroppen alle 5 hovedelektrolytter (natrium, chlorid, kalium, magnesium og calcium) i forholdet tabt gennem sved.

Leverer hurtig hydrering gennem sin isotoniske formulering og branchens førende 5 elektrolytterblanding.

Herunder 840 mg pr. Liter af nøgleelektrolytnatrium er dette et af de højeste mængder på markedet. Indeholder 70 mg koffein for at øge mental fokus og årvågenhed.

3750 mg meget hurtigtvirkende PeptoPro proteinhydrolysat giver dig mulighed for at udføre længere ved at forsinke udbruddet af træthed. Det begynder også at starte dit opsving. Indeholder ingen kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler.

C2MAX carb blandingen indeholder et specielt forhold mellem glucose og fructose kilder. Forbruges regelmæssigt under træning, kan denne blanding øge mængden af ​​energi til muskler med op til 55%.


Ønsker du flere fitness varer fra Powerbar? Hos traininn, din online fitness butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af fitness varer, og andet Powerbar Isomax 1.2kg. Lige nu har vi Powerbar Isomax 1.2kg på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for fitness udstyr.

Funktioner Powerbar Isomax 1.2kg

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Great

-

Jeg bruger normalt powerbar produkterne som både post og intraworkout, de er særligt gode både som smag og som fordøjelighed. De giver et godt bidrag til elektrolitet, der er nyttigt i situationer med "nødsituation" energi.

Fremragende udholdenhed brændstof !!!

-

Jeg har været en ivrig cyklist for en række geder nu. Jeg har gjort min andel af klub og århundrede rides. Jeg betragter mig ikke som et projekt ved enhver strækning af fantasien, men jeg er heller ikke slowpoke. Når det er sagt, har jeg brugt en række flydende og halvfaste (gel type) inter-workout brændstoffer. Jeg var lang tid bruger af Cytomax, men de har svækket deres formel gennem årene. Jeg ledte efter en ny blanding, når jeg kan komme over en skrive på Powerbar Isomax. Dette produkt er en vinder !!! Jeg har i de sidste 3 år mistet 35 pund og efterfølgende mistet mange af mine ernæringsmæssige reserver. Powerbar Isomax giver mig alle de elektrolytter og kalorier, jeg har brug for til lang tid. Skuddet af caffine er fantastisk til et lille boost på støtene også. Fantastisk produkt !!! Tak Powerbar og BikeINN !!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk