`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Powerbar

Powerbar Rideshots Box 16 Unit

  • Powerbar Rideshots Box 16 Unit
  • Powerbar Rideshots Box 16 Unit

Powerbar Rideshots Box 16 Unit

Produktbeskrivelse Powerbar Rideshots Box 16 Unit

For en intens træning eller en tilfredsstillende konkurrence skal du gøre op til 90 g kulhydrater i timen, mens du spiller sport afhængigt af intensitet og varighed. POWERGEL® SHOTS har samme funktion som PowerGels med en kombination af forskellige videnskabeligt udviklede kulhydratkilder. De er designet til at blive konsumeret før og mens sport, let at splitte og med en fremragende smag.

5 skud giver den samme mængde kulhydrat som 1 PowerGel®

En unik smagoplevelse takket være gummiets flydende hjerte

Coca Cola smagen har 75 mg koffein for at øge mental ydeevne

Med naturlige aromaer uden konserveringsmidler * (* i henhold til gældende lovgivning)

9 gummi gummier i en taske med universal glidelås let at forbruge i individuelle portioner

Ingredienser:

Glucosesirup, sukker, invertsukker sirup, vand, gelatine, syreholdige stoffer (citronsyre, vinsyre, æblesyre), fugtighedsbevarende middel (glycerol), koncentreret appelsinjuice (0,5%), surhedsreaktorer (carrageenan voks), stabilisatorer (carrageenaner, johannesbrød Bønnemælk), naturlig aroma, citronskalekstrakt, farvestof (curcumin), koncentreret sort gulerodssaft.

Det skal tages i betragtning, at kun ingredienslisten og næringsoplysningerne i emballage og emballering af salgsstederne er juridisk bindende.

Anbefalet brug:

Forbruge op til 9 skud 60 minutter før du spiller sport

Mens du laver sport, anbefaler vi at indtage op til 90 g kulhydrat pr. Time afhængigt af intensitet og varighed. 1 POWERGEL Shot giver ca. 5 g kulhydrater.

Som en del af en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Til koffeinfri smag: brug 1 2 flasker om dagen (til koffein smag: 1 pakke om dagen), mens sportssport

En afbalanceret kost og en sund livsstil er vigtige.

Til versioner med koffein: Indeholder koffein (125 mg / 100 g). Anbefales ikke til børn eller gravide.


Hvis du er på udkig efter Powerbar Rideshots Box 16 Unit, er heldet med dig. I vores fitness butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal traininn butik. Skynd dig, bestil dine Sundhed og helse med det samme. traininn tilbyder et kæmpe udvalg i Suplementación deportiva, til alt slags sport. Vores Suplementación deportiva er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Powerbar Rideshots Box 16 Unit

Format
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Smag godt. let fordøjes under cykling.

-

Fantastisk smag og nem at spise, når du kører eller cykler. Let på maven i forhold til flydende geler

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk