`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Puma

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Produktbeskrivelse Puma Jaab XT

Den nye Jaab XT Mens er en unik boks inspireret silhuet, der er perfekt til den aktive og alternative fyr. Ydersålen har et gummimønster designet til multidirektionelle bevægelser med en gummiindpakning til ekstra trækkraft under boxing inspirerede bevægelser. Hybrid indfald i forfoden tilføjer pude og komfort til PROFOAM mellemsål. Den øverste har bold branding og en dual webbing support story, der giver ultimativ støtte i både midfooten og hælen.

Specifikationer:

Mellemsål:

IMEVA-mellemsål med fuld længde sikrer lette komfort, mens aggressive gummiomslag på både den laterale og mediale side sikrer lateral stabilitet.

YDERSÅL:

Ydersål design funktioner zoned gummi til en letvægts føler, der ikke ofre traktion til 360 graders bevægelser.

ØVERST:

Den øverste har bold branding og en dual webbing support story, der giver ultimativ støtte i både midfooten og hælen.


Køb din favorit Herresko model og nyd fitness. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Puma Jaab XT. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Puma Jaab XT, kan du kontakte vores professionelle team fitness via telefon eller e-mail.

Funktioner Puma Jaab XT

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Super produkt

-

et godt produkt ankom i emballagen efter mine forventninger. på den anden side bekymringer ved levering med relæpunktet for globalt relæ måtte jeg gøre 80 km (AR for at gendanne en pakke i et andet relæpunkt), mens jeg i basen skulle få den ud af arbejde (5 km), fordi den erhvervsdrivende besluttede at han modtog for mange pakker og vælger et relæpoint diametralt imod mit hjem uden at spørge vores mening ... Heldigvis var leveringen gratis næste gang jeg vælger colissimo 9euros .....

Smukke sko

-

Meget god regning, sko klasse og lys. til skolesport

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk