`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Reebok

Reebok Deck

  • Reebok Deck
  • Reebok Deck

Reebok Deck

Produktbeskrivelse Reebok Deck

Reebok Deck er en af ​​de mest betydningsfulde produkter i vores sortiment, fordi det blander sammen innovative design features i en praktisk og alsidigt produkt. The Deck blev oprindeligt designet som udviklingen af ​​Reebok Step, der i mange år har været en vellykket produkt i gymnastiksale og fitness studier rundt om i verden. Stepping op og ned på dækket er den enkleste måde at opnå kardiovaskulære gevinster, men det sømløse evne til at tilpasse platformen gennem både parallelle og spidse vinkler betyder, at du kan træde, ikke kun på det flade, men også i hældning og tilbagegang konfiguration. Med dæk i sin Bench tilstand, kan styrketræning udføres med enten modstand rør (inkluderet) eller vægtstænger og stum klokker. Hvis du overvejer et element af fitness udstyr til at give dig et knudepunkt for din fitness regime Deck bør være, at elementet.

Funktioner:

Trin / bænk platform support 3 position vinkel

Incline / Decline bænk

2 højdeindstillinger 20cm / 35cm

Internt lager for vægt / modstand rør

Resistance rør inkluderet

Inkluderer workout DVD


Ved du hvilke egenskaber der gør Reebok Deck til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Reebok Deck, har vi det på lager i vores online traininn butik. På grund af vores store udvalg i Blokke, rollers og platforme afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de fitness, du er på udkig efter. Køb hos traininn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Reebok Deck

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk