`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Reebok

Reebok Duoble Sided Yoga Mat Stripes

  • Reebok Duoble Sided Yoga Mat Stripes
  • Reebok Duoble Sided Yoga Mat Stripes

Reebok Duoble Sided Yoga Mat Stripes

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Reebok Duoble Sided Yoga Mat Stripes

Udfør din Yoga udgør problemfrit med Reebok dobbeltsidet Yoga mat.

I erkendelse af stigende tendens af smarte Yoga måtter sprøjtede med farverige designs og unikke mønstre, Reebok bringer dig en vifte af måtter, der kombinerer komfort med selvstændige udtryk. Den dobbeltsidet Yoga mat med grøn stribe og kors er en Yoga tilbehør, du plejer trætte af nemt.

Med en skridsikker klæbrig overflade tekstur, stabilitet og kropsholdning er let at vedligeholde, især når udføre de mere udfordrende ene ben balance bevæger såsom en stående split eller den forlængede hånd til storetåen.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren yoga professionel, youll vide, at tykkelsen og kvaliteten af ​​din Yoga måtten er vigtige for at sikre dine hænder og knæ er polstret hele din praksis, men det skal være let at rulle op og gemme væk. Tikkende alle disse kasser, den 4mm tykke stødabsorberende Yoga mat fra Reebok er det perfekte valg.

Den dobbeltsidet Yoga mat, 173 x 61cm i størrelse, giver god balance og trækkraft for hvert skridt, er slidstærkt og comfy for dine fødder, ikke kun det, men det er en leg at rengøre efter brug.

Materiale, tykkelse og konsistens er alle vigtige kvaliteter til at søge i en yogamåtte, men så også er farve og design, især når du er Søger en mat, der supplerer din Yoga påklædning! I en iøjnefaldende reversibel design, krydser på den ene side, striber på den anden, er du sikker på at blive misundt af din Yoga klasse.

Funktioner:

Non slip klistret tekstur til at hjælpe dig med at vedligeholde udgøre.

Komfortabel pude mod hårde overflader.

Let at rengøre.

4mm tykkelse.

173 x 61cm


Er du helt vild med fitness? Få din Reebok Duoble Sided Yoga Mat Stripes og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Reebok. Glem ikke vores store udvalg i Træningsudstyr, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive fitness er de fleste af vores Madrasser varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Reebok Duoble Sided Yoga Mat Stripes

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk