`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Reebok

Reebok Step

  • Reebok Step
  • Reebok Step

Reebok Step

Produktbeskrivelse Reebok Step

Der er meget få produkter, der kan gøre krav på at have ændret verden af ​​fitness, godt Reebok® Step er nøjagtigt. Når først introduceret til sundhed klubber over 20 år siden syntes det var en skør idé, men fordi de forbedringer sundhed og fitness, som folk opnåede talte for sig selv, er det stadig en af ​​de mest populære måder at brænde fedt, mens de arbejder ud til musik.

Er du på udkig efter Reebok Step? Alle Reebok er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Reebok Step og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos traininn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i fitness udstyr, lige det du står og mangler.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk