`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Reebok

Reebok Titanium Treadmill TT2.0

Reebok Titanium Treadmill TT2.0

Reebok Titanium Treadmill TT2.0

Reebok Titanium Treadmill TT2.0

Reebok Titanium Treadmill TT2.0

  • Reebok Titanium Treadmill TT2.0
  • Reebok Titanium Treadmill TT2.0
  • Reebok Titanium Treadmill TT2.0
  • Reebok Titanium Treadmill TT2.0
  • Reebok Titanium Treadmill TT2.0
  • Reebok Titanium Treadmill TT2.0

Reebok Titanium Treadmill TT2.0

Produktbeskrivelse Reebok Titanium Treadmill TT2.0

Reebok Titanium serien TT2.0 Løbebånd er bygget op omkring den innovative TripleFlex dæmpningssystem. Dette system er blevet udviklet til at efterligne de tre faser af bevægelse, mens den kører. Forsiden af ​​kørende dæk inkorporerer en adaptiv høj energi absorberende kontakt zone; dette giver løberen med en reaktiv overflade til det første anslag. Foden strejke fortsætter gennem midten holdning zone, hvor dæmpningssystem tilpasser sig tillade foden naturligt flow gennem bevægelse. Endelig fremdrift zone tilvejebringer en fastere reaktiv overflade for at drive løberen fremad i en kontinuerlig bevægelse. Jo større, mere robust 2.75HP motor er i stand til lange perioder med motion med hastigheder på op til 20kph med 16 niveauer af elektronisk hældning. Det rummelige kører område af TT2.0 er øget med 10 cm i længden for at imødekomme disse løbere, der søger en mere rummelig oplevelse. Den større dæk svarer til en forøget maksimal brugervægt på en solid 140 kg. Den TT2.0 giver dynamiske mål at udfordre løberen via sine 17 pre beslutsomme programmer lige fra interval træning til hill kører. Når denne funktion er kombineret med de mange brugerprofiler den TT2.0 kan skræddersys til den enkelte løber. For at gøre kørslen endnu mere personlig de to højttalere med ......

Funktioner:

Jeg Drive konsol-system

motor 2,75 HP

20kph Max hastighed

Triple Flex dæmpningssystem

17 konsol programmer

MP3-input med indbyggede højttalere

Trådløs Pulse Receiver plus håndpulssensorer

16 niveauer af elektronisk hældning

150 x 50cm kører område

Hastighed og hældning styr kontrol

brugerprofiler

kontrol Puls

Folding design

Soft drop mekanisme

USB-oplader

Specifikationer:

Max brugervægt 140 kg

Opsæt dimensioner: 192 x 87 x 139cm

Foldede dimensioner: 124 x 87 x 161cm

7 "LCD skærm


Hvis du vil lære mere omkring Reebok Titanium Treadmill TT2.0, eller andre varer fra Reebok i Trænings maskiner kategorien af traininn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine fitness aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Løbebånd kollektioner, du kan vælge fitness fra Reebok, et af de største mærker i industrien.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk