`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto Ambit3 Sport Coral Strap

  • Suunto Ambit3 Sport Coral Strap
  • Suunto Ambit3 Sport Coral Strap

Suunto Ambit3 Sport Coral Strap

Produktbeskrivelse Suunto Ambit3 Sport Coral Strap

Dette er den oprindelige rem til Suunto Ambit3 Sport Coral ur. Du kan ændre stroppen selv ved hjælp af en størrelse 6 IP Torx Plus skruetrækker.

Den bløde silikone rem føles behageligt på håndleddet og passer håndled størrelser 13-21 cm (5 til 8 i) i omkreds.


Suunto Ambit3 Sport Coral Strap er en vare der hører til Reservedele kategorien indenfor Elektronik, i din fitness butik, traininn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online traininn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Suunto Ambit3 Sport Coral Strap? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til fitness, lavet med den største passion.

Funktioner Suunto Ambit3 Sport Coral Strap

Underkategorier
Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Det er, hvad han ønskede

-

Meget god bælte, den eneste ulempe er, at en skruetrækker fakkel 6, som ikke er meget almindeligt i en værktøjskasse er nødvendig.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk