`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto Core All

Suunto Core All

Suunto Core All

Suunto Core All

  • Suunto Core All
  • Suunto Core All
  • Suunto Core All
  • Suunto Core All
  • Suunto Core All
  • Suunto Core All

Suunto Core All

Produktbeskrivelse Suunto Core All

Suunto Core All Black - NEW!


Suunto Core samler en række nøjagtige data og oplysninger, du har brug for, når udforske vildere dele af verden.


Du ser op og se stjerner. Men din Suunto Core ser en nærmer byge. Og det fortæller dig den Storm Alarm - én af flere intelligente funktioner, der kan hjælpe dig med at konsekvent gode beslutninger. Bygger på succesen af ​​den ærværdige Suunto Vector, Suunto Core holder dig informeret med en præcis højdemåler, barometer, digitalt termometer, vejr Trend Indicator og digital kompas.


Manometeret opererer i fire forskellige modes, inklusive en automatisk indstilling, som registrerer dine bevægelser eller mangel på samme, der skifter mellem højdemåler og barometer i overensstemmelse hermed.


Kompasset er udstyret med en roterende falsen til traditionel brug eller en one-touch funktion, der giver dig mulighed for at syne, låse og følge et leje.


Daglige funktioner omfatter dobbelt tid, dato, alarm, sport kronograf og forudsagde tider for solopgang og solnedgang


Produkt FeaturesHøjdemåler: Forskel måling / Start fra 0, Logbog, automatisk tilstand


Barometer: Storm Alarm, Vejr Trend Indicator, Vejr Graph


Kompas: roterende falsen, Digital Bearing, Easy Calibration


Dybde Måling: Maksimal dybde 10 m


Watch: Sunrise / Sunset Time, Dual Time, Countdown


Andre: Knap Lock, 4 Sprogmenu


Hos traininn har vi kun høj kvalitets fitness vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Suunto Core All? Er heldet med dig! Vi har traininn i vores online Elektronik katalog og Ure og stopure, vi tilbyder fitness, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Manual

Funktioner Suunto Core All

Kundeanmeldelser og spørgsmål (37)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Suunto

-

Gelen saat birebir orjinal siteye çok teşekkür ederim. gerçekten güvenilir bir site. ve fiyatı çok uygun.

Suunto kerne ur

-

godt ur, leveret til tiden.

Meget godt

-

Godt produkt. Overholder beskrivelsen. Hurtig levering.

Suunto kerne sort

-

Modtaget meget hurtigt, velpakket. Ingen bekymringer og intuitive instruktioner OK.

Başarılı

-

Suunto kerne alle sorte ... bugün ulaştı kargo herşey mükemmel tam beklediğim gibi kusursuz bir ürün, güvenilir bir site ...

Batteri hs

-

Meget godt produkt. Se efter købet. Meget negativ punkt ..... BATTERIET ER HS! God skade for en gave. Stakken tømmes efter 3 minutter

Batteri hs

-

Meget godt produkt. Se efter købet. Meget negativ punkt .... BATTEREN ER HS! God skade for en gave.

Batteri hs

-

Meget godt produkt. Produkt ifølge køb. Meget negativ punkt .... BATTEREN ER HS! God skade for en gave

Kernen er sort

-

Fremragende ur. Alt som beskrevet. Kom hurtigt ind.

Gennemgang

-

Bestilte denne onsdag og leveret meget tilfreds med den hurtige levering. Watch ser godt ud godt pakket og nyt. Absolut anbefalet fra denne webshop

Kernen er sort

-

Jeg modtog det hurtigt. Men urene var i brug, da der ikke er nogen klistermærke på skærmen og på bæltet.

Optimering af levering.

-

Alt er vidunderligt. Tak. Måske, som idé, bør du prøve at udvide listen over virksomheder, der beskæftiger sig med levering, nemlig - "New Mail".

Super

-

Sælgeren er meget korrekt og punktlig ... Prodavač du vrlo korektan i točan sa isporukom. Svaka pohvala !! SUPER

Super

-

Jeg er meget glad for Vrekäufer .. Oduševljen sam sa prodavčem .. SUPER

Suunto kerne alle sorte exellent !!

-

Fantastisk produkt ankom hurtigt og i perfekt stand! Intuitiv menu på fransk end de fleste !! og instruktioner tilgængelige på nettet på fransk også. Perfekt produkt ikke at gå glip af

Topuret

-

Dette ur er et af de bedste, hurtige, nemme at forstå med alt hvad du behøver ... så med denne pris TOP !! som alt på dette websted

Se info

-

For de mennesker, der ikke kender endnu, er dette ur fremtrædende brugt i filmen equalizeren. Denzel Washington bruges typisk stopuret det regelmæssigt til anden handlinger. Dejlig film smukke ur

Godt

-

Hurtig levering og produkt ifølge beskrivelsen.

God pris / kvalitet-forhold

-

Se meget godt bygget, at med nogle mindre forbedringer var perfekt. Det vigtigste er placeringen af ​​over 2 daglige alarmer og man ville være et stopur i større og kan vise at registrere mellemtider (alias omgangstider). Sådan opbevares uret ankom i god stand uden større problemer. Min 4 stjerner er mere til Suunto firmware.

Suunto core black

-

Meget flot ur, men det er en gave, og jeg forventer kommentarer fra brugeren, om han er tilfreds. Efter allerede at have tilbudt en Suunto Vector, men desværre ikke vandtæt (uden dykkerkursus ...) og blev repareret 2 gange Suunto, håber jeg, at Core ikke vil have de samme bekymringer og giver tilfredshed til bjerget, som det blev tilbudt !!

God ur

-

God ur til bjergbestigning. Højdemåleren er meget præcis og hver meter-mærket ikke kan lide min tidligere Suunto Vector gul, der markerede hvert femte meter. Batteriet holder længe (mine bærer to år) menuer er super nemt at få adgang til, dobbelt tidsfunktion er meget praktisk, når du rejser til et andet land. (Så du ved hvornår de skal ringe hehe) kompasset også gør meget godt. Det er generelt meget lettere at bruge og mere intuitiv end min gamle bord. Som fiasko er, at de sorte model (mine) skærm tegn er små indendørs, men udenfor det i sidste ende til, hvad der er designet, ser godt ud, selv om natten. Det har også en meget attraktivt udseende, når du ikke er på bjerget er stadig værd som en kjole ur.

God

-

Jeg købte den i februar i år ... en fantastisk ur, bortset fra at den midterste knap på siden, hvor der er tre, jeg hærder og omkostninger aprertarlo.

Alarm i conometro

-

Hej jeg vækkeuret har cobometro? ikke specificeret i dekryptering

vore eksperters svar

Ja, denne enhed har et ur daglig alarm, dobbelt tid, nedtællingsur og stopur. hilsen

Vandtæt

-

Hej, uanset om i den nuværende ur du kan svømme? På den ene side har den funktion at måle dybden af ​​10m, på den anden side 30 am modstand kun plaske? Meget bedes du besvare Hilsen Bogdan

vore eksperters svar

Hej, kan du svømme med det. , Greetings.

Vandtæthed

-

Sådan, at modstanden til vand?

vore eksperters svar

Hej, Suunto Core er vandtæt 30m i henhold til ISO 6425. En hilsen

Perfekt levering

-

Alt perfekt, fantastisk pris og levering til tiden, har du lov mig at gøre et godt indtryk med min partner i 50 år.

Smukke ur

-

Smukke ur bare lidt flad for brugsanvisningen, der er for mig lidt lys over alt for at sætte på fransk ellers god nyttigt produkt til at gøre udendørs aktiviteter og hurtig levering .merci

Buenísimo

-

Fremragende produkt !!

Woooow

-

Han ankom !! og tilsyneladende er det fremragende

Funktionel og smukt design

-

Uret holder sine løfter. Meget hurtig levering og god service.

Udskiftning batteri

-

Jeg har brug for at udskifte batterierne på mit ur "SUUNTO CORE ALL BLACK", hvordan man gør, fordi i Brasilia er der ingen netværk af autoriserede Suunto butik .. Thankful Otavio

vore eksperters svar

Hej, du kunne gøre det selv, bare nødt til at købe den officielle kit batteri her: https://www.trekkinn.com/montana/suunto-battery-kit-t1-t3-t4-core-lumi/ 6895 / s. Tak.

Super pm

-

Præcis hvad jeg ønskede. God pm, med pålidelige oplysninger om størrelsen, så fungerer uden en internetforbindelse. Nice design.

Great ur

-

Jeg købte dette ur for de mange fantastiske funktioner, men det er også overraskende komfortable og stilfuldt! Jeg elsker storm alarm funktion! Jeg ved altid, når ITs om til regn (og det gør mine venner). Den højdemåler, barometer, og kompas er meget præcise efter den første kalibrering. Termometeret vil altid læse bedre efter at have taget det ud for om 10-15 minutter, fordi din krop temp opvejer læsning. Jeg elsker sort på sort stil! Jeg bære det hele tiden, og jeg har fået en masse kommentarer på det. Det er en smule dyr til hvad jeg normalt ville bruge på et ur, men helt det værd! Alt omkring store ur!

Efter alt godt.

-

De nødvendige oplysninger til bjerget spille meget praktisk, fordi det kan fås i denne. Hvis radioen uret i denne stil Ideelt Men ,,,. Men det var godt at købe.

Forventet

-

Det var, hvad jeg havde forventet, mine forventninger opfyldt: et ur med lige nok sport bjerg uden at være forbundet til netværket (i sjældne tilfælde kan ikke regne med at have forbindelse alle steder). Som for tjenesten TREKINN (web og levering) perfekt, tak!.

Enestående produkt!

-

reelle komplet produkt til udendørs, ideel til bjergbestigning!

Suunto core alle sorte

-

Jeg bestilte Suunto Core helt sort, hurtig overførsel ankom perfekt pakket, helt ny i boksen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk