`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tanita

Tanita BC-587

  • Tanita BC-587
  • Tanita BC-587

Tanita BC-587

Produktbeskrivelse Tanita BC-587

Alle oplysninger om kropssammensætning i deres fødder. Takket være bioimpedans analyse og eksklusive teknologi Tanita komme på blot et par sekunder mere komplette data for at sikre markedets overvåge deres helbred. Det omfatter barn så fuld sporbarhed for hele familien. Kapacitet op til 200 kg.

Generelle data:

Kapacitet op til 200 kg.

BIA ANALYSE bioimpedans, LEVERET LÆSNING WEAR til Bruger:

BIA foranstaltninger kropssammensætning ved at sende et lavt signal frekvens sikkert i hele kroppen, fra 4 elektroder af skalaen base.

Dette signal cirkulerer mellem væsken muskelvæv, men møder modstand i fedtvæv.

Denne modstand, kaldes bioimpedans, er nøjagtigt målt, og resultaterne sammenlignes ved køn, højde og vægt af personen til at beregne personlig læsning og kropsfedt sammensætning.

NØJAGTIGHEDEN AF BIA afhænger af:

Antallet og størrelsen af ​​elektroderne i basen. Fire elektroder er nødvendige for at sikre maksimal nøjagtighed af kropsfedt aflæsninger.

Kvaliteten af ​​ligningerne. Jo højere prøven og bedste teknikker, der anvendes i forskningen, de mere præcise ligninger. Tanita har testet mere end 100.000 mennesker i alle vægte, størrelser, køn og aldre for at sikre maksimal nøjagtighed.

Exactitud Af vægt måling. Afgørende for nøjagtige målinger, denne faktor afhænger af robusthed af vægten instrument og base.

Funktioner:

Vægt på op til 200 kg

Ekstra lang og meget resistent glas for at give større stabilitet.

Procentdel af kropsfedt og vand.

Indeks for visceralt fedt.

Bone vægt.

Basal metabolisk index.

Metabolic Age.

Muskelmasse.

Fysisk Index.

Vægtfunktion alene.

4 former for hukommelse og gæst tilstand.

Atlet tilstand.


Er du på udkig efter Tanita BC-587? Det er traininn mest solgte vare, din online fitness butik. Prisen er 98.99 $, i en begrænset periode! Hos traininn, får du flest fordele og finde mange flere Tanita, til de bedste priser. Alle vores fitness vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Tanita BC-587

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tanita

-

Jeg har godt modtaget min TANITA! Mange tak! Jeg er glad og virkelig tilfreds med produktet samt sporing af mit pakke! Vi ses snart for en anden ordre.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk