`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Vibram fivefingers

Vibram fivefingers KSO EVO

Vibram fivefingers KSO EVO

Vibram fivefingers KSO EVO

  • Vibram fivefingers KSO EVO
  • Vibram fivefingers KSO EVO
  • Vibram fivefingers KSO EVO
  • Vibram fivefingers KSO EVO
  • Vibram fivefingers KSO EVO

Vibram Fivefingers KSO EVO

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers KSO EVO

Vibram XS TREK er en teknisk forbindelse, der tillader sgreat samlede præstation kvaliteter, især fleksibilitet og våde trækkraft. Meget lydhøre over for de forskellige krav i livet, vil XS TREK bære dig fra stien til den urbane legeplads og endda til indendørs aktiviteter, på grund af sin ikke-mærkning funktioner. Den ideelle kombination af jorden feedback og beskyttelse, KSO EVO giver dig mulighed for at opleve terræn med stor greb og fleksibilitet. Mindre end 5 millimeter, den tynde sål fremmer god form, mens de resterende holdbart nok til at absorbere stød.Funktioner:


Optimal balance mellem trækkraft og holdbarhed

Responsive på uforudsigelig terræn

Udviklet til stabilitet og komfortSpecifikationer:


Vægt: M43 = 4,9 ounce W38 = 3,5 ounce

Eneste Spec: • Indersål: 2 mm EVA + Antimikrobiel Drilex Indersål • Mellemsål: N / A • Gummi: 3mm

Øvre Materiale: Polyester Fabric


Er du på udkig efter varer fra Vibram fivefingers og Vibram fivefingers KSO EVO? Hos traininn, kan du finde en komplet liste af Herresko produkter og fitness tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online traininn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale fitness tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner Vibram fivefingers KSO EVO

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Særlige smule sjov!

-

Efter at have taget KSO Evo er ude for et par ture på sporet med sokker, var jeg ikke sikker på om dem på alle! Meget comfy fra få gå, men gå ned ad bakke man bare glider rundt i dem alle, der er normal selvfølgelig, men den følelse bliver overdrevet af de adskilte tæer. Så har jeg prøvet dem uden sokker og ... måde bedre. I dag er jeg begyndt at løbe ind i dem på et spor og belastningen-tvivl er forsvundet. Intet vil træde i stedet for at være barfodet, men jeg kan se mig selv at tage dem ud for kortere kørsler. Til hverdagsbrug jeg foretrækker Huraches og Merrell Vapor Glove. Har ikke været i dem længe nok endnu til at kommentere sved og lugt problem De er kendt for, men jeg føler ikke, at jeg ønsker at bære dem længe nok til at få der alligevel, fordi svømning på din egen sved inde afhandling må virkelig suge. Jeg har besluttet at holde dem med henblik på korte kørsler siden feedback og jorden føler er reeeeally sjovt!

Vibram anmeldelse

-

Meget comf, smukke produkt. Af ulemper, kan jeg bytte den til mere end størrelse, fordi tilsyneladende lille Vibram Sko.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk