`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Vibram fivefingers

Vibram fivefingers KSO EVO

Vibram fivefingers KSO EVO

Vibram fivefingers KSO EVO

  • Vibram fivefingers KSO EVO
  • Vibram fivefingers KSO EVO
  • Vibram fivefingers KSO EVO
  • Vibram fivefingers KSO EVO
  • Vibram fivefingers KSO EVO

Vibram Fivefingers KSO EVO

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers KSO EVO

Vibram XS TREK er en teknisk forbindelse, der tillader sgreat samlede præstation kvaliteter, især fleksibilitet og våde trækkraft. Meget lydhøre over for de forskellige krav i livet, vil XS TREK bære dig fra stien til den urbane legeplads og endda til indendørs aktiviteter, på grund af sin ikke-mærkning funktioner. Den ideelle kombination af jorden feedback og beskyttelse, KSO EVO giver dig mulighed for at opleve terræn med stor greb og fleksibilitet. Mindre end 5 millimeter, den tynde sål fremmer god form, mens de resterende holdbart nok til at absorbere stød.Funktioner:


Optimal balance mellem trækkraft og holdbarhed

Responsive på uforudsigelig terræn

Udviklet til stabilitet og komfortSpecifikationer:


Vægt: M43 = 4,9 ounce W38 = 3,5 ounce

Eneste Spec: • Indersål: 2 mm EVA + Antimikrobiel Drilex Indersål • Mellemsål: N / A • Gummi: 3mm

Øvre Materiale: Polyester Fabric


Er du vild med Vibram fivefingers KSO EVO? Er du på udkig efter en online specialist i fitness udstyr?, Kig hos traininn. der er autoriseret Vibram fivefingers forhandler, alle vores fitness varer, er dækket af fabriksgaranti fra Vibram fivefingers. Vælg en Herresko kategori og find alle de mulige Herresko varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner Vibram fivefingers KSO EVO

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Fantastisk produkt, sand til størrelse

-

Jeg kendte ikke denne hjemmeside, men tjekke online om det, og det så legit ud, så jeg bestiller disse flotte sko. Tjenesten er intet men fantastisk. Fik e-mails for hvert øjeblik af leveringen, med et billede af pakken. Skoene ankom hurtigt, helt nye og originale. Jeg er tilfreds med det og går hele dagen med det. Normalt er jeg Barefoot, men det er vinter nu, så jeg kan ikke, så jeg købte disse sko og nu er jeg Barefoot med sko :) Tak for tjenesten, og jeg vil helt sikkert købe her igen!

Særlige smule sjov!

-

Efter at have taget KSO Evo er ude for et par ture på sporet med sokker, var jeg ikke sikker på om dem på alle! Meget comfy fra få gå, men gå ned ad bakke man bare glider rundt i dem alle, der er normal selvfølgelig, men den følelse bliver overdrevet af de adskilte tæer. Så har jeg prøvet dem uden sokker og ... måde bedre. I dag er jeg begyndt at løbe ind i dem på et spor og belastningen-tvivl er forsvundet. Intet vil træde i stedet for at være barfodet, men jeg kan se mig selv at tage dem ud for kortere kørsler. Til hverdagsbrug jeg foretrækker Huraches og Merrell Vapor Glove. Har ikke været i dem længe nok endnu til at kommentere sved og lugt problem De er kendt for, men jeg føler ikke, at jeg ønsker at bære dem længe nok til at få der alligevel, fordi svømning på din egen sved inde afhandling må virkelig suge. Jeg har besluttet at holde dem med henblik på korte kørsler siden feedback og jorden føler er reeeeally sjovt!

Vibram anmeldelse

-

Meget comf, smukke produkt. Af ulemper, kan jeg bytte den til mere end størrelse, fordi tilsyneladende lille Vibram Sko.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk