`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Bcaa 120 Caps

  • Weider Victory Bcaa 120 Caps
  • Weider Victory Bcaa 120 Caps

Weider Victory Bcaa 120 Caps

Produktbeskrivelse Weider Victory Bcaa 120 Caps

Forgrenet kæde aminosyrer (BCAA) er sammensat af tre essentielle aminosyrer: leucin, isoleucin og valin. Eftersom kroppen er ude af stand til at syntetisere dem naturligt, er det vigtigt at levere dem gennem en kost. Deres betydning inden de processer af muskuløs opsving er ekstremt høje, fordi de stimulerer syntesen af ​​proteiner efter træningen er afsluttet. Talrige undersøgelser har påvist signifikant anabolisk stimulering og en høj grad af effektivitet for BCAA i portioner på 2: 1: 1 (Leucin: Isoleucin: valin). Med dette i tankerne, har Victory designet tillægget ved at kombinere disse tre aminosyrer i overensstemmelse med disse proportioner. Produktet giver størst mulig effektivitet i BCAA-og til gengæld giver mulighed for at opnå de bedste resultater.

Hvad ville du sige til at finde Weider Victory Bcaa 120 Caps til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din fitness butik. Køb det bedste udstyr fra Weider og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Sundhed og helse varer.

Funktioner Weider Victory Bcaa 120 Caps

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Arbejde produkt

-

Leucin, isoleucin og valin i gode proportioner, de essentielle aminosyrer. Til træning er uundværlige!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk