`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Endurance All Day Energy 90 Caps

  • Weider Victory Endurance All Day Energy 90 Caps
  • Weider Victory Endurance All Day Energy 90 Caps

Weider Victory Endurance All Day Energy 90 Caps

Produktbeskrivelse Weider Victory Endurance All Day Energy 90 Caps

Fordelene ved at tage All Day Energi: Ud over en betydelig tilførsel af vitaminer og mineraler, er der en lige mængde af essentielle næringsstoffer. Disse former for kosttilskud bliver grundlæggende for ydeevne, som atleter brænde langt mere caloriesthan den gennemsnitlige person på daglig basis. Den kroppens niveau af forbrug vokser som øges indsats. Persperation f.eks accelererer kroppens frigivelse af mineraler. Den fysiske indsats lagt frem forstærker kroppens behov for at genopbygge de vitaminer udfoldes. Desuden All Day Energy tilføjer en imprtant antioxidant beskyttelse, på grund af koncentrationen af ​​Vitamin A, C, E, mineralet selen, og EGCG, findes i grøn te. Disse næringsstoffer virker som potente antioxidanter, men hvad er funktionen af ​​disse antioxidanter? Kort sagt, de fungerer som preventatives for udviklingen af ​​"frie radikaler" (farlige, naturligt forekommende kemikalier, believedto spille en rolle i mange alvorlige sygdomme), der kan dannes i løbet af en intens træning. Disse former for skader blive smertefuldt og føre til smertende og hævelse af musklerne. Udover at skade glykogen opsving, kan skaderne også være til skade for DNA, reducere aerobe kapacitet, og derfor mindsker kroppens niveau af ydeevne.

Mineraler er involveret i forskellige regulerende funktioner og de hjælper til at opbygge mange forskellige tissure strukturer: de konstruerer knogler og tænder, kontrollere kropsvæsker, danner enzymer og hormoner, der er forbundet med stofskiftet, og nogle er antioxidanter.

Vitaminer er afgørende for at bevare et godt helbred, så en mangel vil utvivlsomt føre til helbredsproblemer. Derudover har de en positiv indflydelse på stofskiftet og, som nævnt før, nogle en repotent antioxidanter (A, C, og E).

Med dette i tankerne, All Day Energy sikrer tilstrækkelige energireserver hele løbet af dagen og forhindrer eventuelle mangler i kritiske vitaminer og mineraler, sammen med at opretholde et passende niveau af ernæring.


Er du på udkig Weider Victory Endurance All Day Energy 90 Caps? Hos traininn finder du altid Suplementación deportiva, fra de bedste mærker, det kunne være fra Weider, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra fitness butikken.

Funktioner Weider Victory Endurance All Day Energy 90 Caps

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Stor værdi for pengene

-

Let at bruge, og jeg vil købe oftere.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk