`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Endurance Boost Caffeine 42gr x 24 Cola

  • Weider Victory Endurance Boost Caffeine 42gr x 24 Cola
  • Weider Victory Endurance Boost Caffeine 42gr x 24 Cola

Weider Victory Endurance Boost Caffeine 42gr x 24 Cola

Produktbeskrivelse Weider Victory Endurance Boost Caffeine 42gr x 24 Cola

Kombination i gel form af komplekse kulhydrater og simple kulhydrater, koffein, aminosyrer, elektrolytter og vitaminer til at forsinke træthed og forbedre ydeevnen under træning. Koffein og guarana som reducerer følelsen af ​​træthed og optimerer stofskiftet.

Præsenteret i en ergonomisk pakke designet til den perfekte transport og brug af atlet.

Hans studerede komposition indeholder:

Carbo Optimal Complex: blanding af kulhydrater glykæmisk de tre indeks (høj, middel og lav) i de rigtige proportioner (1: 2: 1) for at forhindre glucose spikes. Hurtig og varig energi.

Koffein og Guarana: Ingrediens med dokumenteret ergogenic handling, dvs, hvilket forbedrer ydeevnen. På kort sigt, fordi det stimulerer CNS (centralnervesystemet) øge vores koncentration osv men faktisk det hjælper os på længere sigt, fordi: 1) aktiverer stofskiftet af fedt, dvs, hvilket letter dets anvendelse til energiformål, som forbedrer ydeevnen, fordi det sparer glykogen; 2) forbedrer muskelsammentrækning.

L Arginin: Aminosyre forløber for nitrogenoxid, en vigtig vasodilatator der giver os mulighed for at forbedre transporten af ​​ilt og næringsstoffer til cellerne. Desuden er denne aminosyre er meget vigtigt i processen med fjernelse af toksiner, der genereres under sport.

L Taurin: Aminosyre, der forbedrer osmoregulering processer, afgørende i udholdenhedssport. Det forbedrer assimilation af andre næringsstoffer.

Elektrolytter: i udholdenhedssport genskabe elektrolytbalancen af ​​cellen er vigtig for at opnå god muskel respons. De vigtigste er: Kalium. Grundlæggende i transporten af ​​glukose ind i musklen celle Magnesium: Det er en del af over 300 enzymer, er relateret til transmission af nerveimpulser, sammentrækning / muskelafslapning og produktion af ATP (energi molekyle).

Natrium og Chloride: Disse er afgørende for en ordentlig regulering af vandbalance.

Vitaminer B6 og B1: Vigtigt i stofskiftet protein og kulhydrater hhv.

Energi og Performance:

Avanceret formel med koffein, der giver energi under træning

forsinker træthed og forbedrer ydeevnen

Ergonomisk Package


Find masser af fitness varer fra Weider, altid på lager og til den bedste pris. Hos traininn, din online fitness butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Weider Victory Endurance Boost Caffeine 42gr x 24 Cola, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Weider Victory Endurance Boost Caffeine 42gr x 24 Cola

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk