`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Endurance Energy Boostgrummies 12 x 64gr

  • Weider Victory Endurance Energy Boostgrummies 12 x 64gr
  • Weider Victory Endurance Energy Boostgrummies 12 x 64gr

Weider Victory Endurance Energy Boostgrummies 12 x 64gr

Produktbeskrivelse Weider Victory Endurance Energy Boostgrummies 12 x 64gr

Victory Endurance introducerer de nye Energy Boost Gummies, dens energi Boost formel i fast form. En ideel frugt baseret kombination i form af tandkød; samme sammensætning af kulhydrater, aminosyrer, elektrolytter og vitaminer som vores mest tekniske geler, Boost Energy Gels. Giv energi under træningen, forsinke træthed og forbedre ydeevnen.

Dens bevist sammensætning indeholder:

Blanding af kulhydrater: fra pulp (10%), saccharose og glucosesirup, kombineret i de rette proportioner til at yde øjeblikkelig, men også holdbart energi.

Forgrenede aminosyrer (BCAA): Disse essentielle aminosyrer er uundværlige for muskel opsving. De er i stand til at komme ind i energiøkonomi, der giver energi og forsinke træthed. Også bekæmpe følelse af træthed eller "central fatigue syndrome" i hjernen.

L Arginin: denne aminosyre er en nitrogenoxid-precursor, en vigtig vasodilatator der giver os mulighed for at forbedre transporten af ​​ilt og næringsstoffer til cellerne. Vigtigt amino, der tager del i processen med at fjerne toksiner, der frigives under motion.

L Taurin: En aminosyre, der forbedrer osmoregulering processer, vigtige i udholdenhedssport. Forbedrer assimilation af andre næringsstoffer.

Elektrolytter: I udholdenhedssport genopretter elektrolytbalancen af ​​cellen er vigtig for at opnå god muskel respons. Til dette har vi tilføjer:

Natrium: Den vigtigste mineral for dets evne til at rehydrere cellen, afgørende for den normale funktion af musklerne.

Kalium er involveret i syre base balance, muskelsammentrækning og neuromuskulær aktivitet. Letter væskeophobning.

Klor: Kritisk for at opretholde vandbalancen, da det letter optagelsen af ​​væsker.

Vitaminer B6 og B1: Vigtigt proteinindhold og energiomsætning. Kombineret indtage kan forbedre motoriske færdigheder.

For sin sammensætning, konsistens og lækre varianter Boost Energy Gummies er det mest komplette på markedet, bringe i dette nye format alt hvad du behøver for at undgå træthed og forbedre ydeevnen.


Vent ikke med at købe Weider Victory Endurance Energy Boostgrummies 12 x 64gr. Du kan finde al information på Weider Victory Endurance Energy Boostgrummies 12 x 64gr, du kan kontakte traininn via vores kontakt side. traininn tilbyder exclusive tilbud på Sundhed og helse for fitness og andre fritidsaktiviteter. Vores Sundhed og helse vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Suplementación deportiva varer.

Funktioner Weider Victory Endurance Energy Boostgrummies 12 x 64gr

Format
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Smag

-

Cooler snack efter intensiv sport.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk