`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

  • Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps
  • Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

Produktbeskrivelse Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

Den nye Flex Chondroitin Glucosamin med Hyaluronsyre og Bromelain er utvivlsomt det mest komplette og revolutionerende produkt til fælles beskyttelse, fordi den ud over at indeholde glucosamin og chondroitin styrkes med:

bromelain

Et enzym af vegetabilsk oprindelse (hovedsagelig fundet i ananas), som har antiinflammatoriske og anti-edematøse virkninger på grund af dets evne til at initiere proteinkatabolisme. Anbefales til atleter at reducere smerte og hævelse, typisk forårsaget af aerob og anaerob intensitets sport. Dens effektivitet øges, når træningens intensitet forøges, fx før konkurrencer, når træningsændringer øger intensiteten og / eller volumenet, for begyndere osv.

HYALURONSYRE

Det tilhører familien af ​​glukoseaminoglycaner. Det er en vigtig del af den ekstracellulære matrix af brusk og overfladelagene i den synoviale membran. Nøgleelement i at opretholde smøremiddel- og stødabsorptionsegenskaberne i synovialvæsken.

CHONDROITIN

De mest almindelige glukoseaminoglycaner (GAG, proteoglycaner) i den ekstracellulære matrix af ledbrusk. Dens vandbevarende evne bidrager til at opretholde bruskets mekaniske og elastiske egenskaber, som opretholder og styrer det bruskets osmotiske tryk. Bevarer hydrationen, smidigheden og elasticiteten af ​​dette væv.

Glucosamin

Det er et aminosukker afgørende for den normale vækst og reparation af brusk. Det er et nøgleelement i biosyntesen af ​​proteoglycaner og GAG'er. Vi kunne sige, at det er det råmateriale, som vores krop bruger til at fremstille en række andre stoffer i forbindelse med dannelsen af ​​sener, ledbånd, brusk og synovialvæske omkringliggende ledd. Dens terapeutiske virkning stammer fra dets bidrag i proteoglycan-syntesen af ​​ledbrusk. Det har også antiinflammatoriske virkninger.

MANGANESE OG KOPPER

Tese er to af de vigtigste mineraler i vedligeholdelsen af ​​bindevæv og energi metabolisme. Desuden :

Kobber er afgørende for korrekt transport af jern; det er en potent antioxidant og styrker immunsystemet.

Mangan er afgørende for knogleres sundhed og fungerer også som en antioxidant.


Vores Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps er med garanti de originale Weider. Hvis du handler hos fitness, vil du modtage dine Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 22.95 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

Format
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk