`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Endurance Iso Energy 900gr Lemon

  • Weider Victory Endurance Iso Energy 900gr Lemon
  • Weider Victory Endurance Iso Energy 900gr Lemon

Weider Victory Endurance Iso Energy 900gr Lemon

Produktbeskrivelse Weider Victory Endurance Iso Energy 900gr Lemon

Revolutionerende formel kombinerer simple og komplekse kulhydrater carbon, aminosyrer, antioxidanter og elektrolytter. Specielt designet til at rehydrere, optimere og øge udholdenhed under træning. Hvis du praktiserer en udholdenhed sport, så tøv ikke, ISO ENERGY er dit produkt.

Dens storslåede kombination af ingredienser består af:

Carbo Optimal Complex: kompleks matrix af simple kulhydrater og komplekse, der forbedrer absorption og udnyttelse af energi fra cellerne ud over at give hurtig hydrering.

L Glutamin: det er afgørende for muskelvæv reparation og genvinding aminosyre. Det forbedrer også den funktion af immunsystemet og reducerer "syndrom OTS" (Over Training syndrom)

Elektrolytter: under langvarig øvelse er der en stigning i tabet af elektrolytter gennem sved og urin. De vigtigste er:

Calcium: Den har en fundamental rolle i muskel afslapning og koncentration, kørsel nervøs, sekretion af hormoner, blandt andre.

Kalium: Vigtigt at transportere glukose ind i muskelcellen. Magnesium er en del af over 300 enzymer, er relateret til transmission af nerveimpulser, sammentrækning muskel og produktion af ATP (energi molekyle).

Natrium og Chloride: Disse er afgørende for en ordentlig regulering af vandbalance.

Vitamin C: i udholdenhedssport spiller en vigtig rolle på grund af sin antioxidant kapacitet, eliminering af frie radikaler og regulator i collagensyntese og immunsystemet beskyttelse.

ISO ENERGY er et ideelt produkt i udholdenhedssport og reducerer dehydrering, muskelkramper, forbedrer gastrisk tømning, som forhindrer gener væskeindtagelse under træningen. Det giver også hurtig og varig energi foruden straks genopbygge elektrolytter tabt under træning.


Velkommen til vores Weider Victory Endurance Iso Energy 900gr Lemon specielle tilbud. Hos traininn, finder du ikke blot fitness udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på fitness produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Suplementación deportiva.

Funktioner Weider Victory Endurance Iso Energy 900gr Lemon

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Kvalitet

-

Meget godt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk