`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Endurance Mgb6 90 Caps

  • Weider Victory Endurance Mgb6 90 Caps
  • Weider Victory Endurance Mgb6 90 Caps

Weider Victory Endurance Mgb6 90 Caps

Produktbeskrivelse Weider Victory Endurance Mgb6 90 Caps

Victory Endurance's MgB6 er et produkt af magnesium og vitamin B6, kombineret i passende doser for de mest ønskelige resultater. Det anbefales til både styrke og udholdenhed atleter, for der er fremragende fordele for hver. Men det er især vigtigt for de udholdenhedsatleter, hvor de igangværende fysiske krav skaber en iboende tilstand, der opbruger de magnesium niveauer meget hurtigere.

Følgende er en guide til brug af ingredienser:

Magnesium er grundlæggende for muskelfunktion, fordi det virker som en co-faktor i mange cellulære enzymer. Det fungerer sammen med calcium i muskuløs contraction7relaxation og blodpropper (calcium fremmer mens magnesium hæmmer). Magnesium supplement bliver grundlæggende for alle atleter i almindelighed, men udholdenhed atleter mister større mængder Mg gennem sved og fysisk belastning, som kan føre til muskuløs kramper. Betingelsen er hævet yderligere ved tab af kalium og resten af ​​de mineralske salte (elektrolytter). De MgB6 kapsler infunderes med magnesium citrat, som er blevet påvist at frembringe den højeste grad af absorption og assimilation til musklerne.

B6-vitamin er involveret i metabolismen af ​​proteiner og fedtsyrer. Det konstruerer dele af forskellige enzymer og det spiller en rolle i dannelsen af ​​hæmoglobin og myoglobin, som rejser aerobe udholdenhed. Den kombinerede anvendelse med magnesium er afgørende, fordi det samtidig forbedrer kroppens absorption og fordøjelsessystemet assimilation på celleniveau. Det hjælper også kroppen for at forhindre betydelige tab magnesium, som bør være et vigtigt fokuspunkt for enhver atlet.


Hvis du er på udkig efter fitness udstyr, findes det hos Weider. Hos traininn, kan du købe masser af tilbehør til Suplementación deportiva, så du kan udøve din sport optimalt. Weider Victory Endurance Mgb6 90 Caps fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Weider Victory Endurance Mgb6 90 Caps

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk