`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Endurance Race Start 90 Caps

  • Weider Victory Endurance Race Start 90 Caps
  • Weider Victory Endurance Race Start 90 Caps

Weider Victory Endurance Race Start 90 Caps

Produktbeskrivelse Weider Victory Endurance Race Start 90 Caps

Race Start er den perfekte supplement til at få mest muligt ud af din træning og konkurrencer. Specielt formuleret til at tilføje større styrke til din præstation, Race Start er unik for sin blanding af L Carnitin, koffein og grøn te-ekstrakt. Dets termogene og fedtforbrænding handlinger favoriserer oxidationen af ​​fedtsyrer i enhver form for fysisk aktivitet.

Leverer kroppen med rigelige reserver af energi, Race Start optimerer kroppens ydeevne, Reservedele brug af muskelkraft glykogen, og reducerer følelsen af ​​træthed.

Dens sammensætning:

L carnitin: et vigtigt næringsstof for transport af fedtsyrer til det indre eller mitokondrier, hvor de kan udnyttes som en energikilde. I perioder med høj energiske behov, L Carnitin giver os mulighed for at stille kroppens fedt seserves for en bedre, udvidet ydeevne.

Koffein: Selvom nogle kan ikke vide det, besidder koffein stimulerende virkninger, som hæver basale stofskifte og fremmer brugen af ​​kroppens fedtstoffer som energikilde. Det rejser også koncentrationen, hjerte-kar-kapacitet, og modstand mod træthed.

Green Tea Extract: Denne komponent giver en meget gavnlig antioxidant handling på grund af sin rigdom i polyphenoles, og derudover rejser immunsystemet funktioner.

Med alt, hvad du ser her, Race Start bringer dig til toppen af ​​din præstation, så du kan henvende sig til hver træning med den maksimalt mulige intensitet, mens på samme tid forbedre dit muskuløs definition.


Er du vild med Weider Victory Endurance Race Start 90 Caps? Er du på udkig efter en online specialist i fitness udstyr?, Kig hos traininn. der er autoriseret Weider forhandler, alle vores fitness varer, er dækket af fabriksgaranti fra Weider. Vælg en Sundhed og helse kategori og find alle de mulige Sundhed og helse varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Weider Victory Endurance Race Start 90 Caps

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk