`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Endurance Recovery Bar Chocolate 35gr x 12

  • Weider Victory Endurance Recovery Bar Chocolate 35gr x 12
  • Weider Victory Endurance Recovery Bar Chocolate 35gr x 12

Weider Victory Endurance Recovery Bar Chocolate 35gr x 12

Produktbeskrivelse Weider Victory Endurance Recovery Bar Chocolate 35gr x 12

Denne lækker bar er udviklet med 32% protein, samt overtrukket med sprød kiks og chokolade, hvilket gør det uimodståelig.

Recovery Bar er designet til at give de rigtige mængder af næringsstoffer, sikrer en perfekt opsving. Recovery Bar er beriget med en komplet multivitamin kompleks, hvilket gør det utroligt sundt og ideel at tage efter intens og langvarig indsats.


Lige nu har vi tilbud på Weider Victory Endurance Recovery Bar Chocolate 35gr x 12. Kig ind i vores online fitness butik, hos traininn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste fitness udstyr. Vi har også varer som fitness, og alt det gode fra Weider, til de bedste priser.

Funktioner Weider Victory Endurance Recovery Bar Chocolate 35gr x 12

Format
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk