`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Endurance Recovery Bar Strawberry 50gr x 12

  • Weider Victory Endurance Recovery Bar Strawberry 50gr x 12
  • Weider Victory Endurance Recovery Bar Strawberry 50gr x 12

Weider Victory Endurance Recovery Bar Strawberry 50gr x 12

Produktbeskrivelse Weider Victory Endurance Recovery Bar Strawberry 50gr x 12

Denne lækker bar er udviklet med 32% protein, samt overtrukket med sprød kiks og chokolade, hvilket gør det uimodståelig.

Recovery Bar er designet til at give de rigtige mængder af næringsstoffer, sikrer en perfekt opsving. Recovery Bar er beriget med en komplet multivitamin kompleks, hvilket gør det utroligt sundt og ideel at tage efter intens og langvarig indsats.


Kender du alt til Weider Victory Endurance Recovery Bar Strawberry 50gr x 12? Hos traininn, vælger vi fitness udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Sundhed og helse varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Suplementación deportiva udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Weider. Alle vores mærker er testet af vores hold af fitness eksperter!

Funktioner Weider Victory Endurance Recovery Bar Strawberry 50gr x 12

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk