`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory Endurance Total Recovery 50gr x 12 Watermelon

  • Weider Victory Endurance Total Recovery 50gr x 12 Watermelon
  • Weider Victory Endurance Total Recovery 50gr x 12 Watermelon

Weider Victory Endurance Total Recovery 50gr x 12 Watermelon

Produktbeskrivelse Weider Victory Endurance Total Recovery 50gr x 12 Watermelon

TOTAL RECOVERY er et supplement specielt designet til enhver atlet har brug for at maksimere bedring efter intensive træningspas. Hver eneste af dens komponenter er valgt og videnskabeligt testet for at opnå maksimal nyttiggørelse og dermed forbedre ydeevnen i konkurrencer eller i den daglige træning.

Dens fantastiske sammensætning omfatter:

Carbo Protein Optimal Complex: Den perfekte kombination af dextrose, valleproteinisolat og hydrolyseret valleprotein tjener til at maksimere musklerne brug af disse næringsstoffer, da de rette betingelser er skabt til tese at nå kroppens celler hurtigt og medføre en øjeblikkelig bedring.

Glutamin peptider og L Glutamin: Er essentielle aminosyrer i reparation muskel tisse og nyttiggørelse. Også forbedrer funktionen af ​​immunsystemet og reducerer "Over Training Syndrome" (OTS).

Forgrenede chainamino syrer (BCAA): Disse er aminosyrer, der skal indtages som en del af en persons kost eller gennem en passende supplement. Afgørende for muskelvækst og nyttiggørelse. De kæmper også følelsen af ​​træthed eller "central træthed" forårsaget af en ubalance mellem koncentrationen af ​​BCAA og tryptophan.

Elektrolytter: I udholdenhedssport, re oprettelse af elektrolytbalancen i celler er afgørende for at producere god muskel respons.

Vitaminer: Disse er nødvendige for god bedring, især antioxidanter for at undgå oxidativ stress produceret af længerevarende fysisk anstrengelse.


Weider Victory Endurance Total Recovery 50gr x 12 Watermelon findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Weider Victory Endurance Total Recovery 50gr x 12 Watermelon fra vores store online fitness lager traininn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos traininn er der pris garanti på alt fitness udstyr fra Weider.

Funktioner Weider Victory Endurance Total Recovery 50gr x 12 Watermelon

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk