`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps

  • Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps
  • Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps

Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps

Produktbeskrivelse Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps

L carnitin er aminosyren ansvarlig for transporten akkumulerede fedtsyrer inden fedtdepoter til mitokondrierne, hvor oxidationen udføres til energiudvinding. Der er to typer af carnitin; L carnitin og D Carnitine, men kun den første er biologisk effektiv !.

Kroppen kan gøre L carnitin samt få det fra animalske fødevarer baseret, men de opnåede ved disse to midler mængder er tilstrækkelige til mobilisering af fedt er derfor behov for tilskud.

For at få de bedste resultater, er det tilrådeligt at kombinere tage L Carnitine 1500 med nogle aerob træning, da en stigning i efterspørgslen efter energi i kroppen hjælper mobilisering af fedt for at opnå energi.


Med Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Weider og deres fitness produkter, besøg da Sundhed og helse kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. traininn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk