`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps

  • Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps
  • Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps

Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps

Produktbeskrivelse Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps

L carnitin er aminosyren ansvarlig for transporten akkumulerede fedtsyrer inden fedtdepoter til mitokondrierne, hvor oxidationen udføres til energiudvinding. Der er to typer af carnitin; L carnitin og D Carnitine, men kun den første er biologisk effektiv !.

Kroppen kan gøre L carnitin samt få det fra animalske fødevarer baseret, men de opnåede ved disse to midler mængder er tilstrækkelige til mobilisering af fedt er derfor behov for tilskud.

For at få de bedste resultater, er det tilrådeligt at kombinere tage L Carnitine 1500 med nogle aerob træning, da en stigning i efterspørgslen efter energi i kroppen hjælper mobilisering af fedt for at opnå energi.


Velkommen til vores Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps specielle tilbud. Hos traininn, finder du ikke blot fitness udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på fitness produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Suplementación deportiva.

Funktioner Weider Victory L-Carnitine 1500 x 100 Caps

Format
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk