`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victorygrlutamina 300gr

  • Weider Victorygrlutamina 300gr
  • Weider Victorygrlutamina 300gr

Weider Victorygrlutamina 300gr

Produktbeskrivelse Weider Victorygrlutamina 300gr

Maksimal beskyttelse og rekreation

Immun og muskulær beskyttelse

Antikatabolisk aminosyre

L Glutamin er en ikke-essentiel aminosyre rigelig i muskelvævet, og det er afgørende for forskellige metaboliske funktioner. På grund af dets overflod i musklerne er det vigtigt at forebygge forringelse af muskelprotein og dermed forhindre uønskede kataboliske tilstande. Det virker direkte på proteinsyntese. Det hjælper muskulær rekreation efter intensive træningssessioner, og derfor er det vigtigt at forebygge overuddannelse. Det er grundlæggende for korrekt funktion af immunsystemet. Det hjælper med at genplacere muskulære glykogenaflejringer, og derfor fremskynder den muskulære rekuperationsproces. Det virker også som en cellevoluminizer ved at forbedre hydrering af muskelcellerne. L Glutamin er det perfekte supplement til at fuldføre kosten hos enhver sportsperson, der er involveret i aktiviteter med stor indflydelse på muskler. Endvidere gør dens virkning på immunsystemet det til tider vigtigt, når intensiteten af ​​træningen forårsager fysisk og psykisk forringelse, som igen kan forårsage infektion hos sportsudøvere.

Anvendelse:

Tag 5g med morgenmad og en anden 5g efter træning.

Smag og præsentation:

300g


Kigger du efter Weider Victorygrlutamina 300gr, eller andre fitness varer, der kommer fra Weider, kig i Sundhed og helse afdelingen og Suplementación deportiva kataloget. Udover de gode priser hos traininn butikken, din online fitness butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Weider Victorygrlutamina 300gr

Format
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk