`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Weider

Weider Victorygrlutamina 300gr

  • Weider Victorygrlutamina 300gr
  • Weider Victorygrlutamina 300gr

Weider Victorygrlutamina 300gr

Produktbeskrivelse Weider Victorygrlutamina 300gr

Maksimal beskyttelse og rekreation

Immun og muskulær beskyttelse

Antikatabolisk aminosyre

L Glutamin er en ikke-essentiel aminosyre rigelig i muskelvævet, og det er afgørende for forskellige metaboliske funktioner. På grund af dets overflod i musklerne er det vigtigt at forebygge forringelse af muskelprotein og dermed forhindre uønskede kataboliske tilstande. Det virker direkte på proteinsyntese. Det hjælper muskulær rekreation efter intensive træningssessioner, og derfor er det vigtigt at forebygge overuddannelse. Det er grundlæggende for korrekt funktion af immunsystemet. Det hjælper med at genplacere muskulære glykogenaflejringer, og derfor fremskynder den muskulære rekuperationsproces. Det virker også som en cellevoluminizer ved at forbedre hydrering af muskelcellerne. L Glutamin er det perfekte supplement til at fuldføre kosten hos enhver sportsperson, der er involveret i aktiviteter med stor indflydelse på muskler. Endvidere gør dens virkning på immunsystemet det til tider vigtigt, når intensiteten af ​​træningen forårsager fysisk og psykisk forringelse, som igen kan forårsage infektion hos sportsudøvere.

Anvendelse:

Tag 5g med morgenmad og en anden 5g efter træning.

Smag og præsentation:

300g


Weider Victorygrlutamina 300gr vil fuldende dit fitness udstyr. I vores online butik traininn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos traininn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online fitness butik, Du kan blandt andet finde fitness udstyr, som passer til Weider Victorygrlutamina 300gr.

Funktioner Weider Victorygrlutamina 300gr

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk