`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

X-BIONIC

X-BIONIC Effektor Power Run

X-BIONIC Effektor Power Run

  • X-BIONIC Effektor Power Run
  • X-BIONIC Effektor Power Run
  • X-BIONIC Effektor Power Run

X-BIONIC Effektor Power Run

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse X-BIONIC Effektor Power Run

Træd ud over de nuværende grænser for fysik? Fri bane forude! Effektor ™ Running Power Pants - X-Bionic ® Partial Kompression på benene kombinerer to afgørende ydeevne fordele: forbedret muskulære arbejde takket være kompression, samt optimal køling takket være spredning af trykket over kammene. De Effektor ™ Running Power Pants udnytte endnu en anden teknologi - en, jet piloter bruger til at forhindre, at de frygtede blackout: De placerer varierende grader af pres forskelligt på forskellige områder af benet. Effektor ™ Running Power Pants lægge mere pres på underbenet, som de gør på overlåret at lette belastningen på blod som det gør sin vej tilbage til hjertet. For endnu mere effektiv køling af gennemprøvede 3D-BionicSphere ® System anvendes på halebenet. På knæene sætte Neural-respons-Bandager de perifere neurale receptorer i en konstant tilstand af "kamp eller flugt", som hjælper med at styrke og tilføje mere præcision til muskuløse svar.


To-Step 3D-BionicSphere ® System

Den højteknologiske strikning teknologi sikrer optimalt greb og klimakomfort. De forskellige ribben og overflade konstruktioner støtte og transport fugtighed samt varme.


Neural responsvirkningen

Delvis Kompression sætter perifere nerveceller i en konstant tilstand af parathed, optimerer udvekslingen af ​​nerveimpulser mellem muskler og hjerne, øger muskel reaktioner, sammentrækninger og koordination, og nedsætter risikoen for skader og udmattelse.


3D-BionicSphere ® System på halebenet

Sveden i lænden område ledes gennem 3D-BionicSphere ® System til haleben for fordampning. De SweatTraps ® på lænden er specielt rettet mod at fange sved flyder mod balderne. Denne første fase, der ofte fører til friktion sår er afbrudt, før den selv kan begynde.


X-Bionic ® Partial Kompression

En ny benchmark i komprimeringsteknologi. Delvis Kompression af X-Bionic ® udnytter fordelene ved kompression uden at forsømme køling.


Selvjusterende manchet

Den brede aktive snøre passer til alle ben størrelse uden at glide eller snærende.


Intercooler ™

Denne 3D konstruktion indsamler sved på overlåret og bevarer det direkte på huden, så det kan fordampe optimalt mens direkte på denne vigtige muskel gruppe. Mellem perioder med anstrengelse, intercooler ™ 's ribben teknologi ligger i en bølgelignende struktur på muskel til at give isolering.


ISO-Pad

Muliggør målrettet isolering af de enkelte kropsdele fra et koldt miljø til at beskytte kroppen fra at fryse om vinteren. Dette er, hvordan de optimerede ISO-Pads fastholde mere kropsvarme, hvilket er nødvendigt for at garantere organfunktion interne og beskytte kropsdele, som er sårbare over for køling.


HeatTransfer Zone

Optimal varmeafledning.


Er du vild med X-BIONIC Effektor Power Run? Kig i vores fitness afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Herretøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye fitness produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Herretøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner X-BIONIC Effektor Power Run

Længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Meget god kører bukser

-

Først var jeg ikke sikker på, om jeg skal bære bukserne som "underbukser" mig. Men i anden testkørsel, kan jeg sige, det tager ingen bukser. Det føles meget godt og glæder mig til resultatet i et maraton. Leveringen foregik inden for en uge, i tide til Zürich Marathon.

Super

-

Smukke montering bukser. Du tror måske, at du ikke behøver at. Perfekt størrelse er korrekt

X-bionic effektor power køre

-

top kvalitet hoved, meget komfortabel og ikke bevæger overhovedet. Jeg er høje 172 cm og vægt 68 kg tog perfekt størrelse M. rådgivet

Fremragende

-

Shipping til tiden .. godt produkt !!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk