`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

X-SOCKS

X-SOCKS Marathon Socks

X-SOCKS Marathon Socks

  • X-SOCKS Marathon Socks
  • X-SOCKS Marathon Socks
  • X-SOCKS Marathon Socks

X-SOCKS Marathon Socks

Produktbeskrivelse X-SOCKS Marathon Socks

WE nytænkes stabilitet. Over pronation eller supination understreger leddene og ledbånd.


X SOCKS® Marathon med Supination Bandage stabiliserer foden i dens naturlige rullende bevægelse og holder den i at dreje indad eller udad.


Løberen er bedre beskyttet og kører mere effektivt.


Sammen med andre X SOCKS® Technology, såsom AirConditioning Channel®, AirFlow® AnklePads und Traverse AirFlow Channels®, sokken er det ultimative til maraton.Tekniske specifikationer:


Teknisk sammensætning:


30% Nylon


20% Skin NODOR®


17% Mythlan ™


Polypropylen 12%


12% Robur ™


9% Elastane


Materiale sammensætning ::


43% Nylon


Polypropylen 29%


20% Polyester


8% ElastaneTeknologi:


SELVJUSTERENDE CUFF:


Den selvjusterende manchet tilpasser sig enhver ben størrelse uden at glide eller snærende. Der garanterer en perfekt pasform og komfort.


Instep Protector med Aircool Stripes ™:


Reducerer risikoen for trykpunkter og gnidning, og optimalt ventilerer foden.


AIRFLOW ™ ANKLE PADS:


Ankelknoglerne ofte skrabes op under et fald, idet de rager ud fra siderne af benene. For at beskytte den udsatte ankel, X SOCKS® udviklet højtydende polstring. Den crescentmoon formede justering af luftmængden ™ Ankel Pads giver den bedst mulige beskyttelse uden at påvirke ventilation evne aircondtioning Channel®.


TOE PROTECTOR:


Hvem ønsker at være top behov for at tage sig af hans tæer. Den asymmetriske Toe Protector absorberer tryk og perfekt knus konturen af ​​Toe Protector absorberer tryk og perfekt knus konturen af ​​theasymmetric tåområdet.


TOETIP PROTECTOR:


Alle kender den ubehagelige følelse, når en tå konstant støder op mod skoen. Efter et stykke tid du har en smertefuld ømt punkt. Chancerne for dette problem, der opstår, mens du gør sport er ganske høj, fordi kontinuerlig bevægelse kan forårsage foden til at glide fremad i skoen. Til buffer foden fra dette tryk ToeTip Protector er lavet af Robur ™ at puder og beskytter tæerne samt de særligt følsomme spidsen af ​​tæerne.


LAMBERTZ NICHOLSON akillessene PROTECTOR ™:


Den særlige Lambertz Nicholson akillessene Protector forhindrer pres på følsomme akillessene, fordi den er beskyttet af en omgivende pude. Dette støddæmpende pude fungerer som en buffer mellem foden og skoen og forhindrer således tryk og friktion


HÆL PROTECTOR:


Hælen område er særligt udsat for vabler: The Heel Protector absorberer friktion og således effektivt nedsætter risikoen for vabler.


Aircool STRIPES ™:


Jo længere dagene bliver, jo mere aktiv bliver vi. Og aktivitet ofte betyder sport - alt fra en afslappet spadseretur til en maraton. Men så forskellige som de forskellige sportsgrene kan være, de har alle én ting til fælles: sommervarmen.


Af denne grund, har X SOCKS® udviklet et særligt lys linje til sommer slid. Den anatomisk formede "R" højre / "L" venstre footbeds er lavet af Skin NODOR®, et garn, som hæmmer lugt og vækst af bakterier og sikrer behagelig tør og hygiejnisk friske fødder. Integreret i Skin NODOR® materiale Aircool Stripes ™, af åndbart Mythlan ™ forarbejdet til en fin strik net. Disse højteknologiske funktionelle fibre Cool og ventilere fødder selv under sålen og giver utrolig komfort selv på de varmeste sommerdage.


TRAVERSE luftstrømskanal SYSTEM ™:


Traversen ventilationssystem sikrer, at store områder af fodsålen, områder, der normalt presses tæt ind i skoen, er rigeligt forsynes med frisk luft. Til dette pumpefunktion af svangen mobiliseret. Når man træder ned, udfladning af buen kræfter frisk luft omkring hele fodsålen, og når buen løfter igen, trækkes luft ud af skoen.


Anatomisk formet fodseng:


Hele vores kropsvægt bæres af kun et par små områder af foden. Ved hjælp af den bedste teknologi til rådighed i dag, den anatomisk formet fodseng tilpasset til "R" til højre og "L" venstre fod, beskytter og støtter disse høj stress områder, såler af foden. Aircondition Channel® starter ved foden bue og fører ud af skoen. Varme og fugt kontinuerligt reguleret af pumpeeffekten, som sikrer, at hvert skridt, frisk luft strømmer omkring foden.


Supronations Bandage:


Den innovative wrap hæmmer mere end pronation eller supination, dvs. holde fødderne fra at dreje indad eller udad.


Bestil dine X-SOCKS Marathon Socks og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores X-SOCKS Marathon Socks, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu X-SOCKS Marathon Socks er på lager og prisen er 14.95 $. Med vores store udvalg i Sokker, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner X-SOCKS Marathon Socks

Køn
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Fremragende

-

Jeg har gjort så godt, at jeg har købt andre! Meget tilrådeligt

Meget godt køb!

-

Sokker anbefales stærkt. Komfortabelt og tilpass godt til foden.

Komfortabel

-

Første gang du bærer det, føler dig komfortabel og holdbar, anbefales til dem, der overvejer at købe en maraton sokker. Kan lide det.

X-sokker maraton

-

Afsendelse og levering af produktet som beskrevet i salget .... meget hurtig og effektiv. Produktet overholder beskrivelserne af sælger .... fuldt Rådet og helt sikkert stedet og / eller Trekk Inn-butik.

Fremragende

-

Komfortabel men støt bringe den bedste følelse.

Meget behagelig

-

det er meget behageligt især kører LSD, anbefaler at have en i det mindste i dit løb

X sokker er den bedste

-

Komfortabel, holdbar og støttende kører sokker, der føles rigtig godt, når du kører.

X-sokker maraton

-

Meget praktisk og meget stærk med god støtte. Legs mens kører det fint.

Stærkt anbefales

-

Den sandhed, at overrasket over hastigheden og effektiviteten af ​​envío..me kærlighed, når real-time tracking af forsendelsen, og især når den er modtaget på mindre tid end de rapporteret i web..siempre der can'll bruge denne hjemmeside, meget tilrådeligt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk