`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zone3

Zone3 Elastic Laces

  • Zone3 Elastic Laces
  • Zone3 Elastic Laces

Zone3 Elastic Laces

Produktbeskrivelse Zone3 Elastic Laces

Toppen af ​​rækken, tunge elastik snørebånd med en fjederbelastet lås er perfekte til hurtige overgange! Du skal blot erstatte dine snørebånd med disse elastiske snore, bruge den dobbelte ledning prop at justere spændingen, og binde enderne, så de ikke falder igennem ledningen prop.

Funktioner:

Enderne af snørebånd også shrink indpakket at forhindrer optrevling og har en indbygget reflekterende vævning for natten træning.

De elastiske snørebånd er stærke nok til at blive justeret til enhver ønsket spænding. De er robuste nok til at modstå mindst en sæson af konstant brug (herunder uddannelse) og misbrug i solen (UV) og fugt (salt sved). Snorebremsen anvender en fjeder af rustfrit stål, så det ikke ruster eller fryse op.


Alle fitness produkter og Tilbehør er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos traininn kan du finde en masse Herresko fra Zone3. Prisen på Zone3 Elastic Laces er 9.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Zone3 Elastic Laces

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Se godt ud

-

Let at bruge. Gør sko meget nemmere at sætte på og tage af.

Ser godt

-

De snørebånd er lidt på den korte side Geller mine Merrell nøgne handsker.

Tilfredshed

-

Meget god kvalitet pris i punkt, tak.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk