`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zoot

Zoot Run Sunset Singlet

  • Zoot Run Sunset Singlet
  • Zoot Run Sunset Singlet

Zoot Run Sunset Singlet

Produktbeskrivelse Zoot Run Sunset Singlet

En køre singlet med en stil og pasform, der får dig til at køre din træning. Designet med Swift micro stretch jersey stof til ekstraordinær fugtudslip præstation og tør tid. Når stil, ydeevne og komfort er et must, er Womens Sunset Singlet dit svar.

Funktioner:

Ultraligh mélange strik konstruktion med Icefil bruger Xylitol til at holde dig kølig og behagelig

Mesh-bagpanel til forbedret ventilation og afkøling

Flatlock-sømkonstruktion sikrer ved siden af ​​hudkomfort og minimerer chafing

Reflekterende detaljer til synlighed under svagt lys

UPF 50+ solbeskyttelse

Teknologi:

UPF 50 + Solbeskyttelse

Beskyt dig mod skadelige UV-stråler med UPF 50+ solbeskyttelse.

Reflekterende:

Nogle gange, der går ud i dagslys bare isnt og mulighed. Om morgenen eller om aftenen kan Zoots reflekterende accenter hjælpe dig med at blive sikker.

IceFil:

IceFil kombinerer tre teknologier, der skaber en kropsfølsom og varmeafvisende køleteknologi i et unikt stof. Termisk strålingsblokerende teknologi blokerer infrarøde stråler, der skaber 3,5 ° F afkøling. Xylitol garnkomponent interagerer med din fugt i kroppen, hvilket skaber et yderligere temperaturfald på 2 ° C på huden, og mikrodenier polyestergarner skaber et fugtvævende tekstil, der trækker fugt væk fra huden og hjælper det med at fordampe. 50+ UPF


Bestil dine Zoot Run Sunset Singlet og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Zoot Run Sunset Singlet, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Zoot Run Sunset Singlet er på lager og prisen er 20.45 $. Med vores store udvalg i T-shirts, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Zoot Run Sunset Singlet

Ærmelængde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk