`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

adidas

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig

adidas Home Rig

Produktbeskrivelse adidas Home Rig

Sette opp din perfekte hjem gym kunne ikke vært enklere med den svært funksjonelle adidas Hjem Rig. Space effektiv, enkel å montere og demontere, funksjonell trening riggen gjør at du kan få mest mulig ut av ditt hjem gym gulvplass og er et knutepunkt for allsidige opplæringsaktiviteter.

Funksjonell trening er trening for både liv og for idretten. Øvelsene utføres med denne treningen stilen er gunstig i å utvikle koordinasjon, styrke, core og mobilitet, pluss det er en engasjerende måte å holde seg i form, og tilbyr rikelig opplæringsverktøy og treningstyper.

Konstruert med svært holdbar solid stål med jet svart pulverlakk, står adidas Hjem Rig opp til tøff trening og er festet fast til gulvet med hjørne bolt plater. Riggen er ideell for kroppsvekt trening inkludert pull ups og slyngetrening ved hjelp av integrerte tverrliggeren, pluss innlemme fall i treningen ved hjelp av høydejusterbare vinklede dip barer.

Imøtekommende et mangfold av funksjonell trening typer, adidas Hjem Rig har 13 høydejusterbare lokaliseringsinnstillingene på hver søyle, 6 vekt plate lagrings barer med OL-plate vedlegg og våren krager, samt to krom vektstang hviler og to gummi polstret sikkerhet barer.

Det slutter ikke der. 4 forskjellige typer karabinkrok vedlegg inkluderer latissmusstang, doble skum polstret håndtak og en ankel stropp. Du kan ta med funksjonell trening på gulvet med den justerbare foten plate på baksiden av riggen, hvor du vil også finne en øvre og nedre karabinkrok vedlegg med trinse mekanisme for anvendelse av motstand til treningen.

Adidas Hjem Rig er midtpunktet i ditt hjem gym; et svært fleksibelt apparat ideelt for å utføre dusinvis av øvre og nedre kroppen øvelser.

Egenskaper:

Holdbar solid stål hjem rigg designet for funksjonell trening, festet til gulvet ved hjørnebolt plater

13 høydejusterbare stillinger for barer og vedlegg

Integrert tverrliggeren etter kroppsvekt trening, inkludert pull ups og slyngetrening

4 typer karabinkrok vedlegg - latissmusstang, rett stang, dual skum polstret håndtak og ankel stropp


Velkommen til vår adidas Home Rig spesiell avtale. Hos traininn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt fitness utstyr, men også ekspertinformasjon om fitness produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Multiapparat head-to-head.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk