up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Asics
360

Asics Skoe Conviction X 2

Asics Skoe Conviction X 2

Asics Skoe Conviction X 2

Asics Skoe Conviction X 2

Asics Skoe Conviction X 2

Asics Skoe Conviction X 2

Asics Skoe Conviction X 2

plus
  • 360Asics Skoe Conviction X 2
  • Play videoAsics Skoe Conviction X 2
  • Asics Skoe Conviction X 2
  • Asics Skoe Conviction X 2
  • Asics Skoe Conviction X 2
  • Asics Skoe Conviction X 2
  • Asics Skoe Conviction X 2
  • Asics Skoe Conviction X 2
  • Asics Skoe Conviction X 2

Asics Skoe Conviction X 2

Produktbeskrivelse Asics Skoe Conviction X 2

Gjør du en intens treningsrutine? Conviction X 2 er en treningssko som er laget for å være holdbar . Når det gjelder justeringen, oppleves den som en sokk på foten. De er designet for å oppnå tilstrekkelig ytelse i treningsøktene med lav intensitet fordi profilen deres er ganske flat.

Utformingen av denne modellen er preget av å være kompakt og funksjonell . Konstruksjonen av overdelen uten sømmer bidrar til å forbedre svette. Modellen legger til Lace Garage Technology, en elastisk lomme med lav profil som hjelper til med å holde blonder effektivt, og eliminerer dem fra veien, og ligger på baksiden av skoen. Mellomsålen inneholder SpEVA-malen som forbedrer ytelsen. Skoen har en fast hæl for å kontrollere balansen. Feste er forbedret med et beltesystem i øvre område.

Øvre front ble bygget for å forbedre været på foten . Jacquard-mesh er designet for å forbedre komforten inne og unngå friksjonen som genereres når du kler skoen. Hælfallet til denne modellen er 4 millimeter. Asics skapte denne skoen med et integrert ventilasjonssystem som eliminerer tilstedeværelsen av varm luft.

Bygget for høy intensitetstrening med integrert Lace Garage? teknologi, en perforert sokkel, sømløs øvre konstruksjon, nytt øvre design med forbedret passform. Vekt: 12,2. Heel Høyde: 10mm. Forfoot Høyde: 6mm.

Egenskaper:

Perforert Sockliner: Optimaliserer fuktdrenering og forbedrer pustevnen.

Sømløs konstruksjon: Bruken av sømløse materialer reduserer potensialet for irritasjon og friksjon forårsaket av tradisjonelle sømmer og sømmer.

Lace Garage? teknologi: En lomme som gjør at snørebåndene kan bli tucked inn og unexposed.


Bestill nå din Asics Skoe Conviction X 2 og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Asics Skoe Conviction X 2, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Asics Skoe Conviction X 2 på lager og prisen er 52.99 $. Med vårt utvalg av Trainers artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Asics Skoe Conviction X 2

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God kvalitet

-

De ser veldig bra ut og virker veldig komfortable.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up