up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Asics
360

Asics Skoe Conviction X

Asics Skoe Conviction X

Asics Skoe Conviction X

Asics Skoe Conviction X

Asics Skoe Conviction X

Asics Skoe Conviction X

plus
  • 360Asics Skoe Conviction X
  • Play videoAsics Skoe Conviction X
  • Asics Skoe Conviction X
  • Asics Skoe Conviction X
  • Asics Skoe Conviction X
  • Asics Skoe Conviction X
  • Asics Skoe Conviction X
  • Asics Skoe Conviction X

Asics Skoe Conviction X

Produktbeskrivelse Asics Skoe Conviction X

Å føle følsomhet er kvaliteten du finner i Conviction X , et funksjonelt Asics-fottøy for racing og vektløfting.

Ved å bruke dette fottøyet vil du oppdage at det fremmer balanse , ettersom det forbedrer fotens plassering under hele overgangen. Hvis du vil gjøre bevegelser som hopping og landing, lar fottøyet deg gjøre nødvendige justeringer. Den øvre delen av denne løpeskoen er fleksibel. Hælen er preget av å være stiv for å opprettholde din stabilitet.

Sålen til denne modellen styrer bevegelsen av foten . På grunn av dens elastisitet vil du kunne gjøre raske bevegelser når du vil. Tungen til denne versjonen er preget av å ha en lomme på vristen for å beskytte snørene og forhindre at de blir skadet. Strukturen på skoen forbedrer drenering av fuktighet. Fottøyet er konstruert uten sømmer. Dråphøyden er 10 millimeter. Stabilt og stilig, The Conviction X Training Shoe har blitt designet for Power Athletes og Intense Training.

Med et Innebygd Ventilasjonssystem som forcerer varmluft ut av skoen. Med hvert trinn blir Sockliner av disse skoene perforert og fungerer med ventilert såle for å tillate varme å rømme når treningen intensiverer. Hold lys på føttene med en Speva mellomsåle, Som tilbyr komfort og premie ytelse.

En Gummi Ytresål Wrap Up gir grep, mens en varmebestandig forfod holder det i alle forhold.

Den slanke, lave toppen profilen er detaljert med Classic Asics Branding for en signaturkant til alle treningsutvalg.

Ikke bare et godt ansikt, de er avrundet med en Solyte mellomsåle med forbedret pute og holdbarhet.Asics Skoe Conviction X er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett fitness butikken kan du finne Asics Skoe Conviction X relaterte produkter. Vårt utvalg av Trainers produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Asics Skoe Conviction X

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up