up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Bosu

Bosu Elite Balance Trainer

Bosu Elite Balance Trainer

Bosu Elite Balance Trainer

plus
  • Play videoBosu Elite Balance Trainer
  • Bosu Elite Balance Trainer
  • Bosu Elite Balance Trainer
  • Bosu Elite Balance Trainer

Bosu Elite Balance Trainer

Produktbeskrivelse Bosu Elite Balance Trainer

Fjorten år. Tusenvis av timer. Hundrevis av idrettsutøvere. Det er det som ligger bak den nye WeckMethod BOSU® Elite. Vi ønsket å utvikle den perfekte treningsstimulansen for å forbedre grunnleggende atletisk bevegelse på bakken: Huk, løping, hopping og smidighet. Og så ble Elite født. I motsetning til forgjengeren, den originale BOSU® Ball, inneholder den: en mye fastere kuppel designet for å fjærbelaste kroppen din og intensivere kjerneøvelser, definerte treningssoner (Power Line, Power Zone) for å skape bedre justering og kraftoverføring, og spesialisert programmering som lar deg få mest mulig ut av treningsøktene dine.Liker du Bosu Elite Balance Trainer? Gå inn på vår fitness seksjon og oppdage et stort utvalg av Fitnessutstyr produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at fitness produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Fitnessutstyr finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Bosu Elite Balance Trainer

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up