up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall

Casall Beach Dress

plus
  • Play videoCasall Beach Dress
  • Casall Beach Dress

Casall Beach Dress

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Casall Beach Dress

En kul kjole og veldig behagelig, ideell å være hjemme om sommeren eller å nyte en dag på stranden. Den er designet med pustende stoff og veldig mykt og lett materiale.

En komfortabel, men likevel fasjonabel strandkjole med en stupende utringning med et bue-bånd til baksiden. Løs passform og lett å ha på toppen av bikinien din, mot stranden. En skjegg, men likevel fasjonable strand kjole med dyp utringning med slips bandet bak. Avslappet passform og lett å bære på toppen av din bikini, på vei til stranden.

Egenskaper:

Myk og lett materiale.


Oppdag det store utvalget av fitness produkter fra Casall som vi har på lager til de beste prisene. Hos traininn, din nett fitness butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Casall Beach Dress fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Casall Beach Dress

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up