up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall

Casall Bukse Comfort

plus
  • Play videoCasall Bukse Comfort
  • Casall Bukse Comfort

Casall Bukse Comfort

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Casall Bukse Comfort

En av hovedfaktorene for å begynne å trene er komfort, derfor bør du bruke klær som lar deg bevege deg fritt og er veldig myk å ta på. Dette er Casall Comfort-buksene ! Et veldig behagelig og allsidig plagg for å trene hjemme, gjøre yoga-økter eller gå på treningsstudio.

Laget av komfortabelt stretchy stretch med god bevegelsesfrihet. Disse Casall-svettbuksene har en myk, elastisk midje for komfort og passform. Hvis du leter etter de perfekte komfortable buksene du kan bruke til og fra treningsstudioet, er dette dem.

Disse buksene er laget av behagelig vevd stretchstykke med god bevegelsesfrihet, og har myk ribb i linningen for god komfort og passform.


Casall Bukse Comfort er det perfekte produktet for å nå dine fitness mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Bukser produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Dameklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på traininn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Casall som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Casall Bukse Comfort

Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up