up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall

Casall Bukse Essential Techno

plus
  • Play videoCasall Bukse Essential Techno
  • Casall Bukse Essential Techno

Casall Bukse Essential Techno

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Casall Bukse Essential Techno

Vi presenterer den nye ESSENTIAL TECHNO treningsbuksen , designet med en veldig behagelig og funksjonell struktur. Den har to sidelommer med glidelås for å beskytte små gjenstander.

Den har forsterket elastisk midje med integrert løpesnor for bedre passform. Det er et veldig behagelig plagg som tilpasser seg bevegelsene dine. Den har produsentens logo foran.

Den er laget av super stretch og slitesterke stoffer som nylon og elastan. Det er et vann- og smussavvisende plagg takket være intervensjonen med fluorkarbonfri DWR. Beskytter deg mot UV-stråler.
Hvis du leter etter flotte grunnbukser for å flytte kroppen din, ser du ikke lenger.

Disse essensielle Techno-buksene er laget av vevd glidelås med håndlommer og et snor i midjen, og dette blir din tur til essensielle bukser.


Casall Bukse Essential Techno er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Casall Bukse Essential Techno fra din nett fitness butikk traininn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos traininn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av fitness utstyr fra merket Casall.

Spesifikasjoner Casall Bukse Essential Techno

Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up