up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall

Casall Prime 36L

Casall Prime 36L

Casall Prime 36L

plus
  • Play videoCasall Prime 36L
  • Casall Prime 36L
  • Casall Prime 36L
  • Casall Prime 36L

Casall Prime 36L

Produktbeskrivelse Casall Prime 36L

Når det gjelder helgen, kan du ikke gå glipp av den nye vesken til kvinner som CASALL gir deg, med den kan du gå hvor du vil med stil. Den har justerbare og avtakbare skulderstropper avhengig av dine behov.

Den har en utvendig lomme for å lette tilgangen til eiendelene dine og en innvendig tilgang der du kan lagre sko eller våte håndklær. Det er laget med lerretstoff og har en kapasitet på 31 til 40 liter og er perfekt for når du skal trene. Pakk for helgeturen din med stil! Vår Prime Weekend Bag har justerbare og avtakbare skulderstropper, en utvendig lomme for enkel tilgang og en innvendig veske til sko eller våte håndklær.
Ønsker du og vite hvilken andre relaterte fitness produkter Casall har? Hos traininn, kan du kjøpe alle de nødvendige Utstyr-bagger artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Casall Prime 36L er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Casall Prime 36L

Farge
Kapasitet
Type bag
veske funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter flecha

clouse menu Lukk
up up