up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall

Casall Prime Tote

Casall Prime Tote

Casall Prime Tote

plus
  • Play videoCasall Prime Tote
  • Casall Prime Tote
  • Casall Prime Tote
  • Casall Prime Tote

Casall Prime Tote

Produktbeskrivelse Casall Prime Tote

Den nye CASALL-vesken er veldig allsidig og kan ledsage deg til å shoppe eller trene sportsaktiviteter.

Den har en kapasitet på 21 til 30 liter, den kommer i svart og har utvendige lommer med magnetlukking, som en overraskelse har den en liten skjønnhetsveske på innsiden og to øvre håndtak lange nok til å bruke over hele kroppen. Det er veldig behagelig og lar deg bære det du ønsker inni deg. Den perfekte vesken for treningsutstyr, shopping eller hva du trenger å bære for dagen.

Prime Tote Bag har utvendige lommer med magnetlukning, en liten skjønnhetspose på innsiden og doble topphåndtak som er lange nok til å ha på deg.
Casall Prime Tote er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett fitness butikken kan du finne Casall Prime Tote relaterte produkter. Vårt utvalg av Utstyr-bagger produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Casall Prime Tote

Farge
Kapasitet
Type bag

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up