up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall

Casall Yoga 5 mm

Casall Yoga 5 mm

Casall Yoga 5 mm

Casall Yoga 5 mm

plus
  • Play videoCasall Yoga 5 mm
  • Casall Yoga 5 mm
  • Casall Yoga 5 mm
  • Casall Yoga 5 mm
  • Casall Yoga 5 mm

Casall Yoga 5 mm

Produktbeskrivelse Casall Yoga 5 mm

Å trene yoga er en utmerket måte å få kontakt med deg selv, så for å utvikle alle fordelene med det trenger du en yogamatte . Dens komfort tilpasset for å oppnå maksimal avslapning og konsentrasjon for å oppnå maksimal fleksibilitet og fullstendig trivsel.

Tykkelsen på Casall yogamatte beskytter deg ved støttesømmene og fremmer avslapning. I tillegg har den godt grep på bakken og en adherens designet for myke yogas.

Og best av alt, kan du bære din yogamatte hvor som helst takket være de faste og myke stroppene. Denne matten er for de høye sluttbrukernes krav.

Naturgummien gjør den tung som gir god stabilitet og grep mot gulvet.

Leveres med en trykt midtlinje.


Med Casall Yoga 5 mm, det garanterer det beste fitness utstyr. I tillegg til traininn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din fitness butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Casall. Vårt team av fitness eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Fitnessutstyr tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Casall Yoga 5 mm

Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up