`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Fitbit

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

  • Fitbit Charge 3
  • Fitbit Charge 3
  • Fitbit Charge 3
  • Fitbit Charge 3
  • Fitbit Charge 3
  • Fitbit Charge 3
  • Fitbit Charge 3
  • Fitbit Charge 3
  • Fitbit Charge 3
  • Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Produktbeskrivelse Fitbit Charge 3

Forstå helsen din og ta tiltak for å forbedre med Fitbit Charge 3 - en avansert treningssporing som bruker 24/7 hjertefrekvens og personlig innsikt for å avsløre hva som er under overflaten.

Egenskaper:

Smart, skarp berøringsskjerm:

Med en stor berøringsskjerm og bakgrunnsbelyst skjerm som automatisk tilpasser lysforholdene, er det lettere å se statistikk, meldinger eller tiden i sollys eller om natten.

Opptil 7 dagers batterilevetid:

Med en batterilevetid på opptil 7 dager holder Fitbit Charge 3 innsikt og inspirasjon som kommer dag og natt. *

Smarttelefonvarsler:

Hold kontakten med anrops- og kalendervarsler, tekstmeldinger og raske svar, samt meldinger fra smarttelefonprogrammer. Tilgjengelig når telefonen er i nærheten, får du raskt svar som snart kommer til Android.

24/7 Hjertefrekvens:

Bruk 24/7 hjertefrekvens for å bedre spore kaloriforbrenning, optimalisere trening og avdekke trender som gir deg veiledning for å handle på helse- og treningsmålene.

Hjertefrekvenssoner:

Bruk sanntids pulssoner for å se om du er i Fat Burn, Cardio eller Peak-sonen, og bruk det du lærer å vite effekten av treningene dine.

Hvilepuls:

Bruk Fitbit Charge 3 hele dagen og natten for å registrere og avsløre hvilepuls, spor hjertefrekvens trender over tid og følg fremdriften din.

All Day Calorie Burn:

Bedre forstå det totale antallet kalorier du brenner - hele dagen og under treningsøktene - for å styre vekten og holde deg på rette mot dine mål.

Automatisk treningsgjenkjenning:

Fitbit Charge 3 gjenkjenner automatisk øvelser som løp, svømming, elliptisk, sport og mer og registrerer dem for deg i Fitbit-appen.

Aktivitetssporing hele dagen:

Lad 3 spor aktivisere som trinn, avstand, klatre på gulv, aktive minutter og kalorier som er brent for å vise hvordan hver del av dagen påvirker målene dine.

15+ målbaserte treningsmåter:

Velg mellom 15 treningsmåter som løp, sykkel, svømmetur, yoga, kretsopplæring og mer, sett et mål og få sanntidsstatistikk under treningsøktene for å fortsette å bli bedre.

Swimproof:

Fitbit Charge 3 er vanntett til 50 meter, sporer dine svømmer automatisk og kan brukes i bassenget eller dusjen.

Real Time Pace & Distance:

Koble Fitbit Charge 3 med telefonens GPS for å se tempo og avstand på skjermen under utendørs løp og rides, og bruk statistikken din til å bli bedre hver gang.

Sleep Tracking & Stages:

Se din tid brukt i lys, dyp og REM søvn, og få personlig innsikt for å hjelpe deg med å forbedre.

Cardio Fitness nivå:

Få bedre forståelse av treningsnivået ditt og se hvordan du kan forbedre tiden med et personlig Cardio Fitness Score.

Påminnelser om å flytte:

Vet hvor lenge du har vært aktiv eller inaktiv hele dagen, og få personlige påminnelser til å passe inn noen få ekstra skritt hvis du har satt litt for lenge.

Guidede puste økter:

Fitbit Charge 3 hjelper deg med å finne øyeblikk av ro gjennom hele dagen med personlig tilpassede puste økter basert på din hjertefrekvens.

Kvinners helse sporing:

Kjenn din kropp på et helt nytt nivå ved å bruke Charge 3 med Fitbit-appen for å spore perioder, registrere symptomer, se en forventet eggløsningskalender og mer.

Apps:

Med viktige hverdagsprogrammer viser en rask sveipe kommende kalenderavtaler, og lar deg sjekke været for morgenpendelen eller en utendørs løp. Kalender-appen kommer snart.

Bånd og tilbehør:

Bruk Fitbit Charge 3 på din måte ved å bytte ut ditt originale bånd for tilbehør som pustende sportsband, fasjonable vevde band eller premium Horween leather. Solgt separat.

Tilpassbare klokkeslett:

Med en rekke klok ansikter å velge mellom, kan Fitbit Charge 3 styles til enhver anledning.

Slitesterkt, lett design:

Med Aerospace grade aluminium, en glatt flush etui og Corning® Gorilla® Glass 3, Charge 3 er komfortabel og holdbar.

Fitbit i dag:

Bruk dashbordet på skjermen for å sjekke helse- og aktivitetsstatistikken din og få det du trenger for å nå dine mål.

Fitbit Pay:

Legg favorittkortene dine i lommeboken din i Fitbit-appen, bruk deretter Lading 3 for å sikre enkle, sikre betalinger på farten. Kun tilgjengelig på spesielle utgaver.

App Dashboard:

Angi mål, spore fremgang og få et mer komplett bilde av helse og fitness - fra ernæring og hydrering til å trene og sove - alt på dashbordet i Fitbit-mobilappen.

Trådløs synkronisering:

Fitbit Charge 3 kan automatisk synkroniseres til 200 + Android, iOS og Windows-enheter for å vise statistikk, trender og fremdrift på Fitbit-dashbordet. Sjekk etter enheten din her. Windows-kompatibilitet kommer snart.

spesifikasjoner:

Hva er inkludert:

Fitbit Charge 3

Klassiske armbåndsringer (både små og store)

Ladekabel

Hva er inkludert i spesialutgave Kostnad 3:

Fitbit Charge 3

Vevd eller Sport armbånd (både små og store)

Klassiske armbåndsringer (både små og store)

Ladekabel

NFC-chip for Fitbit Pay

Sensorer og komponenter:

3 aksel akselerometer

Optisk hjertefrekvensmåler

høydemåler

Vibrasjonsmotor

Relativ SpO2 sensor

NFC (kun i spesielle utgaver)

Vise:

Touch-skjerm

Gråskala OLED

Batteri og strøm:

Fitbit Charge 3 har batterilevetid opptil 7 dager. Batteriets levetid og ladesyklus varierer med bruk, innstillinger og andre faktorer; faktiske resultater vil variere. Vi anbefaler at du laster opp trackeren din noen få dager for å sikre at du alltid sporer.

Batteritype: Litiumpolymer:

Ladetid (0 100%): To timer

Radio sender: Bluetooth 4.0

Hukommelse:

Lagrer 7 dager med detaljerte bevegelsesdata - minutt for minutt

Sparer daglige totals i de siste 30 dagene

Lagrer hjertefrekvensdata med intervaller på 1 sekund under treningssporing og med 5 sekunders mellomrom alle andre ganger

Vann motstand:

Fitbit Charge 3 er vanntett til 50 meter. Etter svømming eller båndet våt, anbefaler vi at du tørker bandet fordi det, som med en hvilken som helst bærbar enhet, er best for huden din hvis båndet er rent og tørt. Vi anbefaler ikke å bruke pålegg 3 i badestamp eller badstue.

Omsorg:

Hvis bandet blir vått eller hvis du svetter i det, fjern og tørk bandet helt før du setter det på igjen. Gi håndleddet en hvile ved å ta bandet av og til.

materialer:

Fitbit Charge 3 klassisk bånd er laget av et fleksibelt, slitesterkt materiale som ligner det som brukes i mange sportsklokker, og inkluderer et aluminiumspenne. Det vevde bandet er laget av en behagelig polyester og inneholder en aluminiumspenne.

Puls:

Som alle hjertefrekvenssporingsteknologier påvirkes nøyaktigheten av fysiologi, plassering av enhet og forskjellige bevegelser.

Miljøkrav:

Driftstemperatur: 4 ° til 113 ° F

Maksimal driftshøyde: 28.000 fot

synkronisering:

Fitbit Charge 3 synkroniseres automatisk og trådløst til datamaskiner og 200 + ledende iOS-, Android- og Windows-enheter med trådløs Bluetooth-teknologi. Windows-kompatibilitet kommer snart.


Oppdag alle Elektronikk produkter som du kan finne hos traininn som Fitbit Charge 3. Kjøp nå Fitbit Charge 3 og spar mye penger på Smartbånd produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Fitbit vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Fitbit Charge 3 og andre sporter i vår fitness butikk? Takket være traininn kan du nå se et enormt utvalg av Elektronikk artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Fitbit Charge 3

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (8)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Den beste versjonen for klokken

-

Den beste versjonen for klokken

Godt gjort fitbit

-

Sofistikert ser smart treningssporing.

Fitbit charge3

-

Produktet kom en dag tidligere enn lovet. Det har vært en utmerket opplevelse og meget god batterilevetid.

Flott enhet !!!

-

synkronisere til både iPhone og Android Samsung parallelt uten noe problem sterkt anbefalt til både nybegynnere og eksperter

Lett

-

Det vil ikke forstyrre deg selv om du bruker det lenge

Elske min fitbit lade 3!

-

Fikk det tidligere enn forventet leveringsdato! Brukte det med en gang, og fitbit svikter aldri meg! Det er en flott oppgradering fra min Charge 2! Denne nettsiden tilbyr gode tilbud og rabatter, vil sikkert kjøpe igjen snart noen andre produkter!

Fitbit lade hr 3 kjøp!

-

Så glad da jeg mottok min tidligere enn forventet leveringsdato! Det var pent pakket og brukt min kostnad hr 3 siden fredag. Lett å bestille på denne nettsiden, og har rask levering. Jeg er spent på mitt neste kjøp!

Fitbit 3 lader

-

Utmerket service og sporing av kjøp. Jeg vil sterkt anbefale dette selskapet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk