`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin HRM-Dual

Garmin HRM-Dual

Garmin HRM-Dual

  • Garmin HRM-Dual
  • Garmin HRM-Dual
  • Garmin HRM-Dual
  • Garmin HRM-Dual

Garmin HRM-Dual

Produktbeskrivelse Garmin HRM-Dual

Hjertefrekvens - den enkle, nøyaktige måten

Denne premium hjertefrekvensremmen overfører sanntids pulsdata over ANT + ® -tilkobling og BLUETOOTH® Low Energy-teknologi, noe som gir deg flere muligheter til å trene innendørs, utendørs eller til og med online. Med det kan du konsekvent motta nøyaktig hjertefrekvens på Garmin-enheten din, i online treningsprogrammer som Zwift eller til og med det kompatible treningsutstyret i favorittklassen din på treningsstudioet. Så, men du liker å trene, får du den nøyaktige hjertefrekvensen i sanntid, du må ta resultatene dine til neste nivå.

Komfort og bekvemmelighet

HRM Dual har en myk stropp som er komfortabel og justerbar. Bare fjern hjertefrekvensmodulen, og den er vaskbar også. Og ikke bekymre deg for å gå tom for juice. Batteriet varer i opptil 3,5 år.

spesifikasjoner:

Modul: 62 mm x 34 mm x 11 mm

Remlengde: 63,5 cm til 132 cm

Vekt: 54,4 g

Vannmotstand: 1 minibank *

Batteri: Bruker utskiftbar størrelse CR2032 (3 volt)

Batterilevetid: Omtrent 3,5 år (basert på gjennomsnittlig bruk av 1 time per dag)

Driftstemperatur: 5 ° C - 50 ° C

Radiofrekvens / protokoll: 2,4 GHz ANT trådløs kommunikasjonsprotokoll; BLUETOOTH® Wireless Technology 5.0

Område: 3 m

Systemkompatibilitet: ANT +, BLUETOOTH


Hvis du ser etter gode kvalitets Sensorer artikler, da vil vårt utvalg av Sensorer definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Garmin HRM-Dual, prisen er 56.99 $ og er tilgjengelig. traininn er det beste alternativet for å kjøpe fitness utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Garmin HRM-Dual, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Garmin HRM-Dual

Underkategorier
Produkttype
Sensorer
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Garmin hrm dobbelt hjertefrekvensbånd

-

Etter 10 år var min forrige pulssensor mangelfull. Denne nye versjonen er allerede slitt 4 ganger, og hjertefrekvensen er nøyaktig overført. Dekk holder seg også på plass mens du sykler og går. Topp produkt, kvalitet og den beste prisen fra internett hos traininn!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk