up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Garmin
360

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

plus
  • 360Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Play videoGarmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Produktbeskrivelse Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Liker du å trene? Vivofit 4 er en treningssporing som lar deg få et mer komfortabelt og sunt liv . Utstyret er konfigurert med et batteri som har en påvist varighet på 1 år. På denne måten blir det et veldig nyttig verktøy i løpet av de 24 timene.

Denne modellen har vannmotstand . For å forbedre synligheten oppnår fargeskjermen et tilstrekkelig lysnivå. Blant aspektene av brukbar personliggjøring, støtter skjermen modifikasjoner av temaer, ansikter og uttrykk. I tillegg forbedrer operasjonen sin synkronisering med Garmin Connect-programmet.

Bandet kan erstattes av andre i forskjellige farger . En del av handlingene du kan oppnå med dette teamet er: klassifisering av bestemte aktiviteter (kjører, går, svømmer, blant annet), ved bruk av Flytt inn, automatisk aktivitets timer. En annen av de beryktede aspektene er evnen til å ta hensyn til inaktive perioder som hvile. Det teknologiske utstyret lar deg programmere målene dine daglig, og prøver å oppnå dine mål. Aktivitetsspor med 1+ års batterilevetid

Funksjoner alltid på tilpassbar fargeskjerm og 1+ års batterilevetid¹; ingen lading nødvendig

Spor trinn, avstand og kalorier brent, overvåker søvn og gir et personlig daglig trinnmål²

Trygt for bading og dusjing3

Synkroniserer regelmessig til Garmin Connect?, Hvor du kan lagre, planlegge og dele aktivitetene dine, delta i sosiale utfordringer og mer

Garmin Flytt IQ? funksjonen registrerer automatisk aktivitet og klassifiserer aktivitetstype på Garmin Connect

24/7 Brukbar

Aktivitetstrackeren i vívofit 4 følger din fremgang 24/7, og lar deg dike ladestrengen, takket være batteriets levetid på 1 år. Det er også trygt for bassenget eller dusjen, og det er alltid på fargedisplayet lyst og lett å se, selv i sollyset. La din personlighet skinne gjennom ved å tilpasse skjermen med farge temaer, se ansikter og tekstfraser eller bytte ut bandet til en annen. Tilbehørsbånd finnes i forskjellige farger og stiler.

Convenience på håndleddet ditt

Med vívofit 4 gir vi deg flere nye verktøy som er designet for å gjøre livet litt mer praktisk. Bruk vær widgeten for en rask, illustrert titt på hva dagen kommer til å ta med. Angi en alarm i appen som vil gå av på enheten din, eller sett inn en nedtellingstimer rett fra håndleddet for å minne deg om når det er på tide å slå av ovnen. Misplacerte telefonen din? vívofit 4 kan også hjelpe deg med det.

Få flytting, den enkle måten

Du trenger ikke å starte og stoppe aktivitets-timer manuelt? Flytt IQ har du dekket. Den kan automatisk fange opp og klassifisere ulike aktiviteter som å gå, løpe, sykle, svømme og bruke en elliptisk. For turer og løp kan det til og med starte en aktivitetstimer automatisk. Se gjennom de innsamlede dataene senere på Garmin Connect.

Personlig aktivitetssporing Plus Motivasjon

vívofit 4 inspirerer deg til å stå opp og flytte. I tillegg til sporingstrinn, avstand, kalorier brent og søvn, sporer det også perioder med inaktivitet. En fargebrytende bar fyller opp for å varsle deg om du har vært stasjonær for lenge. Tilbakestill det ved å gå i et par minutter. vívofit 4 lærer selv ditt nåværende aktivitetsnivå og tildeler deretter et oppnåelig daglig trinnmål. Når du møter dine milepæler, vil det justere målet ditt for neste dag og gradvis knuse deg mot en sunnere livsstil.

Del og konkurrer

Gjennom hele dagen synkroniseres vívofit 4 med Garmin Connect2 regelmessig. Garmin Connect? app gjør det enklere enn noensinne å slå i går. Fet, fargerike aktivitets kort gir deg all statistikken din på et øyeblikk. Rull ned for å enkelt sammenligne dagens totaler til tidligere resultater, eller trykk på for mer detaljert informasjon. Aktiviteter og andre helsemålinger registrert av enheten din presenteres i levende detaljer. Og dataene du ser er tilpasset bare for deg og måten du beveger deg, uten alt fyllstoffet.

Del og konkurrer

Trinn utfordringer med barna dine

Bruk Tå til Tå? har til formål å utfordre barna til en konkurranse. Din aktivitetssporing 4 kan trådløst koble til barnets nærliggende videofilm. 2 eller til og med en annen vívofit 4 for å slå av en øyeblikkelig trinnkonkurranse. Dens alle kontrolleres rett fra håndleddet, og når konkurransen er over, vil du både se det totale antall trinn under en på en utfordring og finne ut hvem som triumferte.


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Elektronikk produkter av Garmin har du funnet den beste plassen på traininn. Hos traininn jobber vi alltid med de beste merkene som Garmin for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre fitness produkter som Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd. Legg inn bestillingen nå og motta Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd så fort som mulig.

Spesifikasjoner Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Vivofit4-funksjoner

-

Jeg vil gjerne vite om vivofit4 mottar informasjon fra iphone om samtaler og meldinger. Takk skal du ha

våre eksperter svarer

Hei, nei, kan dessverre ikke motta varsler om mobiltelefoner. Takk for spørsmålet ditt!

Veldig beleilig

-

Vivofit 4-klokken fra Garmon er veldig praktisk og veldig enkel å bruke. Veldig pålitelig produkt. Veldig fornøyd.

Allsidig

-

Liten, diskret og med grunnleggende (men essensielle) målinger i hverdagen. Veldig nyttig

Kompatibilitet

-

Hei, jeg vil gjerne vite om appen er kompatibel med en Samsung j3 fra 2016. Takk

våre eksperter svarer

Hei, dette Smartbandet er kompatibelt med Samsung J3.
Hilsen.

100% original

-

Hei alle sammen, god jul. Takk til trekkinn og dets ansatte for deres følsomhet for kundetilfredshetsorientert arbeid. Vi er takknemlige for den beste prisgarantien de tilbyr oss for den mest originale produktgarantien. Vi er takknemlige til Trekkinn for et veldig vellykket nettsted nesten over hele verden når jeg leverer ordrene mine fra Tyrkia 10. Takk, Trekkinn ...

Maunal

-

Er manuell på dansk på vivofit 4?

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up