up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Garmin
360

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

plus
  • 360Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Play videoGarmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd
  • Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Produktbeskrivelse Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Vivofit 4 Strap Design er et aktivitetsarmbånd laget av Garmin. Teamet består av en aktivitetsmonitor som sporer dine personlige aktiviteter 24 timer i døgnet. Dimensjonen på klokken er 11 x 11 millimeter med en oppløsning på 88 x 88 piksler. Vekten er bare 25 gram.

Med smartklokken kan du spore tilbakelagt distanse, timene med dyp søvn og perioder med bevegelse, kaloriene du forbruker og kontrollere periodene du gjør aktivitet i. Med bare en rask forhåndsvisning kan du kjenne til alle indikatorene som presenteres i svart og farger.

Batteriets autonomi er 1 år, og du kan bruke det uten problemer i bassenget eller dusjen. I minnet lagrer den opptil 4 uker med data. Versjonen er kompatibel med Garmin IQ-applikasjonen som lar deg dele aktivitetene dine og delta i utfordringer. Ved å bruke denne modellen kan du få kontakt med andre lag i linjen, inkludert barnas Junior Vivofit for å starte en konkurranse. Hold deg på sporet og vær stilig med disse fargede bandene til din vívofit 4. Ytterligere farger og størrelser selges separat.


Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd har den offesielle garantien fra merket Garmin. Handling i vår nett fitness butikk vil du ha Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 84.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Garmin Vivofit 4 Aktivitet Bånd

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kompatibilitet

-

Hei, er appen ikke kompatibel med Samsung j3 2016? Takk

våre eksperter svarer

Hei, ja den er kompatibel med Samsung J3.
Hilsen.

100% original

-

Hei alle sammen, god jul. Takk til trekkinn og dets ansatte for deres følsomhet for kundetilfredshetsorientert arbeid. Vi er takknemlige for den beste prisgarantien de tilbyr oss for den mest originale produktgarantien. Vi er takknemlige til Trekkinn for et veldig vellykket nettsted nesten over hele verden når jeg leverer mine bestillinger fra Tyrkia 10. Takk, Trekkinn ..

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up