up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Garmin

Garmin Vivofit Junior 2 Band

plus
  • Play videoGarmin Vivofit Junior 2 Band
  • Garmin Vivofit Junior 2 Band

Garmin Vivofit Junior 2 Band

Produktbeskrivelse Garmin Vivofit Junior 2 Band

Inkluderer kode for å låse opp eksklusive appopplevelser:

Sjekk ut de forskjellige designene og tegnene på vívofit® jr. 2 tilbehørsbånd. Disse bandene jobber med vívofit jr. Også! Innkjøp av et nytt band lar barnet få tilgang til en helt ny verden av appeventyr. Bandet tilsvarer appeventyropplevelsen på den foreldrekontrollerte mobilappen. Hva vil det være? Med noen av de justerbare Marvel Spider Man-bandene, utvikler barna fremgang i Web Warriors: A Spider Man Adventure som de når sine daglige 60 minutters aktivitetsmål, og inspirerer dem til å gjøre sitt beste. Med deg som deres hjelper, vil ditt barn utfolde nye eventyr og utforske forskjellige dimensjoner av Spider Verse. De vil sveve høyt over byen sammen med Spider Man, bekjempe Grib med hjelp av uventede allierte og spore den grønne Goblin en gang for alle. Jo mer de møtes - og overstiger - deres aktivitetsmål, jo mer av historien kommer de til å se. Når du kjøper dette bandet, inneholder boksen en kode du vil bruke for å låse opp webkrigerne: Et Spider Man Adventure-kart på vitenskapen jr. app.


Kjenner du alle funksjonene til Garmin Vivofit Junior 2 Band? Hos traininn velger vi fitness artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Elektronikk artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Reservedeler kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Garmin er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av fitness ekspertene!

Spesifikasjoner Garmin Vivofit Junior 2 Band

Farge
Underkategorier
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up