`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

Produktbeskrivelse Garmin Vivofit Junior

I Garmins Vivofit Junior treningsspor finner du flere fordeler for barna dine. Teamet utfører sporing av bevegelser, antall trinn og opplåsning av søvnovervåking. En god nyhet er at minnet lagrer mer enn 4 uker med informasjon.

I både iOs og Android-butikkene er den bærbare applikasjonen for smarttelefoner tilgjengelig . Fra dette virtuelle rommet vil du legge til brukere, synkronisere og gjennomgå treningsdataene. De små i huset kan enkelt utføre stoppeklokken eller valg av tidtakere; Foreldre kan også inkludere personlige alarmer.

Dette laget legger til et par grafikk relatert til Disney, Star Wars og Marvel-modellene. Batteriets levetid for en enkelt integrert celle er ett år . Det er to modeller tilgjengelig for barn fra fire til seks år med en elastisk stropp for å favorisere passformen på de mindre håndleddene. Den andre versjonen er laget for barn over 6 år, for sin større spenne

Daglig aktivitet Tracker til barn:

Funksjoner 1+ års batterilevetid; ingen opplading nødvendig

Stilig, barnevennlig design er komfortabelt, slitesterkt og svømme friendly1

Spor trinn, søvn og 60 minutter med anbefalt daglig activity2

Kompatibel mobil-app på en voksen smarttelefon inkluderer oppgave styringsverktøy og en morsom mobil eventyr sti for barna å låse opp

Barn fullstendige oppgaver og tjene mynter for å løse for avtalt belønninger som forvaltes av foreldre

En anvendelig bare for barna? Å ja, vi gjorde. Møt vívofit jr. Dette stilige, svømme friendly1 aktivitet tracker oppfordrer barna til å holde på farten. Foreldre, vi ikke glemme deg. Mens ungdommene vil elske den kompatible app for sine morsomme mobile eventyr sti de kan låse opp, kan du bruke den til å overvåke din kiddos trinn og aktive minutter, tildele oppgaver og selv dele ut virtuelle belønninger. Styr alt fra din mobile enhet.

Søt stil med et solid Design:

Perfekt for halvliter størrelse kraftstasjoner, vívofit jr. har en komfortabel, holdbar ett stykke wriststrap som barna kan skli på og av. Finnes i flere moro, levende design, kan barnet ditt rocke det overalt fra fordypningen å øve til bassenget og selv til sengs. Sjekk ut ekstra voksen størrelse tilbehør band som lar barna endre opp sitt utseende. Brukeren utskiftbart batteri vil fortsette å sparke i inntil ett år, slik at ingen trenger å lade.

Din Foreldre personlig assistent:

Den vívofit jr. aktivitet tracker kan administreres av foreldrene ved hjelp av kompatibel applikasjon. Fra appen kan du legge til flere barn og se sine trinn, søvn, daglige aktiviteter og oppgavedata når det automatisk syncs3 til smarttelefonen. Tildele oppgaver, finne ut hvor mange belønning mynter hvert barn har, og selv invitere hele familien til å konkurrere i en daglig trinn utfordring - alt fra din Apple® eller Android® smartphone3.

Hold deg på toppen av oppgaver:

Ta oppstyr ut av husarbeid ved å la vívofit jr. gjøre jobben. Foreldre kan tildele oppgaver fra smarttelefonen app, og barna vil se på sine band som de har nye arbeidsplasser å gjøre. Disse kan settes opp til å gjenta seg daglig eller ukentlig - perfekt for barn som trenger påminnelser for å pusse tennene og gjøre sine senger. Og for ungdommer som liker å utsette, sette opp en oppgave timer så vívofit jr. kan minne dem om at tid til å fullføre lekser eller kle tikker ned.

Ekstra Credit for Sweat:

Den vívofit jr. aktivitet tracker gjør det enkelt å belønne og motivere barna. Som barna nå sine daglige 60 minutters aktivitet mål, morsomme fakta og en mobil eventyr sti er låst opp, inspirerende barna til å gjøre sitt beste hver dag. Ved å fullføre sine oppgaver, barna tjene virtuelle mynter å samle inn og deretter bytte for belønningene du har blitt enige om, som for eksempel en ekstra 30 minutter av skjermen tid eller å ha en venn tilbringe natten.

spesifikasjoner:

Fysiske dimensjoner: Omkrets: 136 mm

Skjermstørrelse, BxH: 10 mm x 10 mm

Skjermoppløsning, BxH: 64 x 64 piksler

Displayet Negativ modus:

Vekt: 17,5 g (0,62 oz)

Batteri: En utskiftbar CR1632 knappcelle

Batterilevetid: Opp til 1 år

Vann rating: 5 ATM

Klokkefunksjon: klokkeslett, dato og tilpassing (navn)

Aktivitet sporing Funksjoner

Skritt teller:

Flytt Bar (vises på enheten etter en periode med inaktivitet, gå for et par minutter å tilbakestille det):

Sleep overvåking (skjermer totalt søvn og perioder med bevegelse eller avslappet søvn):

Ytterligere:

Auto mål: 60 minutters daglig lek mål 1

oppgaver

Belønninger (mynter)

Oppgave Timer (2, 5, 10, 15, 20 og 30 minutter)

Stoppeklokke: Ja

Automatisk synkronisering: Ja

Hørbare varsler: Ja

1til forbedre barns helse, organisasjoner som US Centers for Disease Control and Prevention anbefaler minst 60 minutter fysisk aktivitet hver dag. Dette kan inkludere moderat intensitet aktivitet, for eksempel rask gange, eller høy intensitet aktivitet, som løping. Enheten oppfordrer barna til å være aktive ved å spore sin aktivitet intensitet og vise sin fremgang mot 60 minutters daglig mål.

I boksen:

Vívofit jr.

Regelmessig stretchy håndledd strap1

dokumentasjon

La oss få barna på farten. Møt aktivitet tracker bare for barna, vívofit® jr. Det svømme vennlig og har funky, kid godkjent design, 1 års batterilevetid og en gratis, foreldre kontrollert mobile app. Applikasjonen motiverer dine halvliter sized kraftstasjoner å bo på farten med belønning og en mobil eventyr sti for å låse opp. I mellomtiden kan foreldre overvåke trinn og sove og få en oppsummering av deres barne 60 minutters daglig aktivitet mål. Applikasjonen gir også foreldre muligheten til å administrere og tildele oppgaver og gi belønning til positivt håndheve god oppførsel. Det er lett styres fra mamma og pappas kompatibel Apple® eller Android® mobil devices3.


Hvis du er ute etter Garmin Vivofit Junior er du heldig. I vår fitness butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst traininn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Elektronikk produkter. traininn tilbyr et eksklusivt utvalg av Smartbånd for ulike typer aktiviteter. Vår Smartbånd er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Garmin Vivofit Junior

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (2)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Se garmin for barn

-

Vår sønn var super glad. Veldig vakker og levert i henhold til avtalt term. Hyggelig klokke

Anmeldelser

-

God service og pris! Takk skal du ha

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk