up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Garmin
360

Garmin Vivosport Activity Band

Garmin Vivosport Activity Band

Garmin Vivosport Activity Band

Garmin Vivosport Activity Band

plus
  • 360Garmin Vivosport Activity Band
  • Play videoGarmin Vivosport Activity Band
  • Garmin Vivosport Activity Band
  • Garmin Vivosport Activity Band
  • Garmin Vivosport Activity Band
  • Garmin Vivosport Activity Band

Garmin Vivosport Activity Band

Produktbeskrivelse Garmin Vivosport Activity Band

Innenfor sportklokker er Vivosport en del av Garmin-linjen for GPS-sporing . Ved å bruke denne enheten vil du kunne glede deg over en skjerm som presenterer en hjerteskjerm hvor frekvensen av hjerteslag måles og deteksjon av stressnivå.

Gjennom manipulering av de 15 tilgjengelige widgetene får du tilgang til de forskjellige funksjonalitetene intuitivt . Skjermen til dette teamet er preget av å være mer følsom. De to komponentene som integrerer dette teamet, er GPS for sporing av aktivitet og plassering i sanntid og LiveTrack5 for sending av varsler til familie og venner. I tillegg vil du effektivt kontrollere kalorier, avstander, trinn, rutinens intensitet, skalerte gulv, blant andre.

Denne modellen anses som en forbedret versjon av Vivosmart3 . Batteriets holdbarhet er 7 dager. Denne enheten er nedsenkbar for vann opp til 500 meters dyp. Noen av indikatorene som kan fås er V02 Max, Fitness Age, Garmin Connect og forbedrede varsler for smarttelefoner. Vekten gjør den til det perfekte supplement til å kle dukkene og utføre sportsaktiviteter etter eget valg. Smart Activity Tracker med håndleddet hjertefrekvens og GPS

Egenskaper:

Trene på innsiden, eller bruk innebygd GPS for å spore aktiviteter utenfor

Inkluderer treningsovervåkingsverktøy som VO2 max og treningsalder estimater

Stresssporing i hele dagen hjelper deg å holde kontakten med kroppens respons på potensielle stressorer

Funksjoner alltid på farge Garmin Chroma Display? og slank profil

Få tilkoblede funksjoner² som smarte varsler, LiveTrack og mer

Batterilevetid: opptil 7 dager i smartwatch-modus; 8 timer i GPS-modus

Sport på farten eller hjemme:

Innebygd GPS gir deg friheten til å ta dine aktiviteter utenfor. Under en løp, gå eller kjør, kan vívosport spore avstand, tid og fart eller tempo og til og med kartlegge det ut for deg på Garmin Connect. Det er også forhåndslastet med ekstra tidsbestemte aktiviteter, inkludert styrketrening og kardio, slik at du kan trene på den måten du liker.

Daglig treningsovervåkning og stresssporing:

Overvåk viktige aspekter av ditt velvære og velvære med hjelp fra Elevate? 24/7 håndleddsbasert hjertefrekvensovervåking¹. Med hjertefrekvensdataene som samler inn, kan vívosport estimere din VO2 max- og treningsalder, 2 indikatorer for fysisk trening som kan forbedres over tid med vanlig trening. Det sporer også din HRV (hjertefrekvensvariabilitet), som brukes til å beregne og vise stressnivået. Målet er å gjøre deg oppmerksom når fysiske eller følelsesmessige kilder fører til at stressnivået ditt stiger, slik at du kan finne en måte å avlaste presset på.

Slim design, livlig stil:

Med alle de funksjonene og sportene det pakker inne, vil du bli overrasket over hvor tynn denne aktivitetssporeren er. Ikke bare komplementerer det alle antrekk og enhver anledning, det er perfekt for hele dagen, spesielt siden det er trygt for bading og dusjer. Den alltid på Garmin Chroma Display-fargeskjermen er lydhør og lys nok til å se? selv i direkte sollys. Vikosport-aktivitetssporet er tilgjengelig i 3 trendy 2-tone stiler, så velg fargetombinasjonen som snakker til deg.

Bli tilkoblet:

Når du er parret med den kompatible smarttelefonen, får du tilgang til en komplett pakke med smarte funksjoner som gir praktiske og praktiske funksjoner til håndleddet. Få tekstmeldinger, sosiale medier oppdateringer, e-post og mer, finn telefonen, få tilgang til musikk kontroller og bruk LiveTrack-funksjonen for å la venner følge dine aktiviteter. Med automatisk synkronisering vil dine ferdige aktiviteter automatisk lastes opp til Garmin Connect.

Del og konkurrer:

Synkronisering av aktivitetene dine til Garmin Connect er for mer enn bare å lagre dataene dine. Garmin Connect er et blomstrende nettverkssamfunn hvor folk på farten kan koble seg og konkurrere ved å bli med på utfordringer, oppmuntre hverandres suksesser og til og med dele sine triumfer via sosiale medier. Garmin Connect er gratis og tilgjengelig på nettet eller på smarttelefonen med Garmin Connect? Mobilapp.


Med Garmin Vivosport Activity Band, det garanterer det beste fitness utstyr. I tillegg til traininn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din fitness butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Garmin. Vårt team av fitness eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Elektronikk tilbudet hver gang.

Kundeomtaler og spørsmål (13)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Lykkelig

-

Jeg kjøpte den til jenta mi, hun liker det og er glad for å være en diskret og behagelig klokke.

Diskret, men med det viktigste

-

Perfekt for de som vil ha en klokke som følger med i deres sportslige eller daglige aktiviteter uten å måtte være stor, ideell for kvinner

Utmerket

-

Bra produkt, veldig fornøyd med kjøpet

Utmerket produkt

-

utmerket produkt, god levering i tide og kvalitet.

Gramin vivaport

-

Kvalitetsforhold xenial prezo.

Anmeldelse

-

Mottok Garmin Vivosport om to uker. Glad for at jeg ikke ble beskattet for det her i Malaysia. Elsker den lette klokken og det fleksible båndet. Lett å synkronisere med telefonapp og bruke. Produkt av god kvalitet. Så verdt prisen. Takk skal du ha, Tradeinn.

Ideell startklokke

-

Kjøpte denne (sports) klokken til datteren vår. Hun driver med friidrett og kan gradvis lære å bruke det. Det er veldig praktisk å håndtere, lett å bruke, svarer som forventet. Perfekt sportsklokke å starte. Etterpå, hvis det brukes sammen med en smarttelefon, et godt skritt til en annen garmin-enhet. Så veldig fornøyd!

Veldig misfornøyd

-

En total nedgang Jeg kjøpte en klokke for 7 måneder siden meshet mitt ble klippet og ingen er ansvarlig for produktet

100% original

-

Hei alle sammen, god jul. Takk til trekkinn og dets ansatte for deres følsomhet for kundetilfredshetsorientert arbeid. Vi er takknemlige for den beste prisgarantien de tilbyr oss for den mest originale produktgarantien. Vi er takknemlige til Trekkinn for et veldig vellykket nettsted nesten over hele verden når jeg leverer ordrene mine fra Tyrkia 10. Takk, Trekkinn ...

Veldig bra

-

Etter å ha en Fenix 3HR valgte jeg vivosport for min kone som praktiserer innendørssport og løping. Det er mer enn nok. + Til dette armbåndet er GPS, dette unngår å lugge med telefonen i plottermodus. Levering foretatt innen angitt tid. Perfekt.

Elsker det

-

Flott treningsøkt for de første timers fitness klokker. Holdbar og god batterilevetid. Enkle og grunnleggende funksjoner.

Garmin vivosport gjennomgang revidert

-

Jeg har brukt denne enheten i et par uker nå, og det vokser på meg. Online chat support er nyttig, du kan raskt få svar på de fleste spørsmålene dine. Vivosport er ekstremt smart, men et område det faller ned, er det mangler anlegget for deg å legge inn avstand og tempo på tilkoblingsappen etter en treningsøkt, for eksempel tredemølle. Det beste du kan gjøre er å velge, 'workout' og'inside ', slik at resultatene er knappe, mangler manuell innmatning av tempo og avstand. det forstår ikke roing i det hele tatt, så det er mye bedre egnet til utendørs vei som kjører type aktiviteter enn treningsøkter. tydeligvis jobber de med å forbedre treningsregnskapet for treningsøket i dag, noe som vil være bra.

Garmin vivosport - litt av en info overbelastning

-

denne treningssporeren gir deg absolutt mer statistikk og info enn fitbit-ladingen 2, men det er mye mer fiddly og komplisert å navigere. det er ingen knapper her - alt er tilgjengelig (på enheten) med kraner og swipes, så det kan være veldig lang vindprosess å nå den spesielle funksjonen du leter etter. innstillingene ser ut til å bli veldig jumbled - du har muligheter til å endre, innstillinger på enheten selv, skrivebordsprogrammet eller din telefonkobling, og det er aldri klart hvilken som har gått fortilfelle. Den enorme mengden vibrasjonsvarsler kan bli ekstremt irriterende og virke uvillig til å slutte å summe deg - selv når du har slått dem av i enhetsinnstillingene. Den elektroniske brukerhåndboken er ganske dårlig (søkefunksjonen er håpløs). Jeg pleier å ende opp med å søke forum for svar på mine mange spørsmål. trinntellingen virker ganske nøyaktig, hjertefrekvensmåleren virker effektiv, men vo2-lesingen er helt nøtter! Jeg er ekstremt passform, ikke fett, og gjør ca 4,5 timer med intensiv øvelse spredt over uken pluss masse gange. Min hvilende og aktive hjertefrekvens er veldig sunt, men du ville ikke samle noe av det fra min vo2-statistikk registrert på denne trackeren ... kanskje det vil slå seg ned som det samler data, kanskje ikke. ha, brukt den i 4 dager så langt, jeg beklager ikke å kjøpe en kostnad 3 i stedet. Det er mulig jeg blir vant til det. det ser ikke for håpsomt akkurat nå.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up