`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Gu

Gu Energygrel Box 24 Unit

  • Gu Energygrel Box 24 Unit
  • Gu Energygrel Box 24 Unit

Gu Energygrel Box 24 Unit

Produktbeskrivelse Gu Energygrel Box 24 Unit

GU Energy Gel pakker energi tette kalorier i en bærbar pakke for å hjelpe opprettholde energibehov av noen varighet eller aktivitet. Pakket med 100 kalorier, bruker GU Energy Gel maltodekstrin og fruktose å levere effektiv energi og minske magen nød.


GU gir idrettsutøvere med et skudd av 100 kalorier i form av en patentert karbohydrat blanding (70% 80% maltodextrin og 30 20% fruktose) for å levere høy kvalitet, lettfordøyelig og langvarig energi for utøvere i hver idrett og på alle nivåer. GU omfatter også elektrolytter for å sikre riktig hydrering, en antioksidant blanding for å avverge muskel vevsskade og en aminosyre blanding å forsinke muskeltretthet.


Alt inni hver pakke av GU er konstruert for å gjøre en enkel ting: gi kroppen din med de grunnleggende kravene den trenger for å holde det gående i miles og miles og timer og timer. Det går ned lett, og det går på jobb så fort at du ikke trenger å bremse ned.INGREDIENSER / ERNÆRING:Strawberry Banana:

Maltodextrin

Vann

Fruktose

Leucine

Kalium Citrate

Natriumcitrat

Ascorbic Acid (vitamin C)

Sitronsyre

Kalsiumkarbonat

Valin

Sea Salt

Eplesyre

Histidin

Natriumbenzoat (Konserveringsmiddel)

Fumarsyre

Kaliumsorbat (Konserveringsmiddel)

D Alpha tocoferylacetat (Vitamin E)

Naturlige Flavors

Gellan Gum

Isoleucin

Pektin Powder

Ingefær ekstrakt

Kamille ekstrakt, glutenfri, laktosefri, No koffein.


Fullfør bestilling av Gu Energygrel Box 24 Unit med vår Oppblåsbare hoppeslått utvalg og Sports tilskudd artikler. Naviger gjennom andre fitness kategorier på traininn, din nettbutikken som spesialiserer seg på fitness utstyr, og få alle dine Sports tilskudd utstyr til den beste prisen, 100% garanti på traininn!

Spesifikasjoner Gu Energygrel Box 24 Unit

Format
Sportsutstyr
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk