`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

New balance

New balance 608 V1

New balance 608 V1

New balance 608 V1

New balance 608 V1

  • New balance 608 V1
  • New balance 608 V1
  • New balance 608 V1
  • New balance 608 V1
  • New balance 608 V1
  • New balance 608 V1

New Balance 608 V1

Produktbeskrivelse New balance 608 V1

Sett etter sett, våre 608v1 treningssko for kvinner tilbyr den støtten og holdbarheten du trenger. Det er lett å bli motivert for å bevege seg når du har komforten hele dagen, hjulpet av funksjoner som en slitesterk mesh / syntetisk overdel, premium demping og yttersåle flex spor som er designet for å øke fleksibiliteten. Det klassiske skinnutseendet du ønsker oppfyller støtten og dempingen du trenger i New Balance 608v1. Du vil elske komforten i full lengde av den premium ABZORB-dempingen, det tykke tetthetskravet som hjelper til å forhindre irritasjon på anklene, og den fleksible yttersålen designet for bevegelsesfrihet.


Funksjoner:

ABZORB®-demping i midtfoten gir eksepsjonell støtdemping
IMEVA (injeksjonsstøpt EVA-skum) mellomsåle for fast, men fleksibel demping
Skinn øvre
Yttersåle av gummi


Ikke vent lenger og kjøp New balance 608 V1 med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til traininn kan du finne andre Trainers produkter i kategorien Damesko som kan supplere din bestilling. Kjøp New balance 608 V1 og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Trainers tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner New balance 608 V1

Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk