up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike
360

Nike Hettegenser Icon

Nike Hettegenser Icon

plus
  • 360Nike Hettegenser Icon
  • Play videoNike Hettegenser Icon
  • Nike Hettegenser Icon
  • Nike Hettegenser Icon

Nike Hettegenser Icon

Produktbeskrivelse Nike Hettegenser Icon

For når du trenger ekstra beskyttelse mot kulde under nattetreningene dine, vil Nike Icon-hettegenser være din største allierte. Denne genseren er myk, holdbar og veldig pustende, og holder deg tørr og beskyttet til enhver tid.

Nike Icon er laget av en blanding av polyester, nylon og spandex, og bruker Dri FIT for å sikre at fleece-strukturen forblir pustende og behagelig nok til å gi deg bevegelsesfrihet uten å miste den vanntette egenskapen. Områder med dobbelt tekstur på brystet og ermene - med en lysere, silkeaktig følelse gir kontrast og stil til denne genseren, og det samme gjør metallfinishen du finner på ermene og hemmen.

Et justerbart hette med innvendig fôr holder nakken og overkroppen isolert fra kulde og vann for å få en låsefølelse. To glider i lommene foran hjelper deg med å bære små gjenstander eller dekke hendene fra været. Nike.

Et koselig utseende etter kvinnen og utover.

EGENSKAPER:

Nike Top er en varm, halv glidelås hettegenser med skinnende detaljer og pustende, svettete fukttråd, Brystpanel og underarmer er en skinnende jerseystrikk som står i kontrast til fleece-ansiktet.

55% POLYESTER, 36% NYLON, 9% SPANDEX.

Dri FIT-teknologi i en fleece beveger svette fra huden din for raskere fordamping for å hjelpe deg med å holde deg tørr, komfortabel og varm.

To frontlommer hjelper deg med å holde hendene varme og små gjenstandene dine trygge.

Et trekkbånd justerbart dykkehette med hakebeskyttelse gir ekstra dekning og varme ved behov.

Lurex metalliske tråder er vevd i mansjettene og nederst.Ønsker og kjøpe Nike Hettegenser Icon? Ingen videre søking er nødvendig! traininn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Hettgenser modeller. Oppdag våre nye Dameklær kampanjer på traininn. Laget av Nike, kommer dette Hettgenser produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Nike Hettegenser Icon

Hette
Farge
Glidelåslengde

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up